folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 5+1 Ses Sistemini Laptopa Bağlayabilir Miyiz ?

5+1 Ses Sistemini Laptopa Bağlayabilir Miyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Abü hdmi yada optik çıkışla vericen, eğer senin aletinde bu girişler yoksa arada anfi olacak o dts sesi decode edip kablolardan hoparlorune vercek.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Hocam zamanında home studio tarzı bir olayın içerisindeydim ve referans monitörleri alacak param kalmamıştı mikrofon enstrumanlar vs vs. yüzünden, ben de en basitinden bir 2 + 1 subwooferi almıştım arkadaştan 70 tl civarına. Yani o kadar dandik bir subwooferdi ve yaninda küçük 2 tane kolonu vardı fakat daha sonra biraz kurcaladım gidip 2 tane yarı referans grundig kolon buldum ki lise dönemimdi şu an ne kadar dandik işlerşle uğraşmışım diyorum. Fakat m-audio fasttrack pro 2 harici ses kartım vardı ikinci elini 200 tl civarına rahatlıkla bulursun şu aralar. O ses kartı sayesinde laptoptan masaüstünden nereden olursa olsun gayet iyi ses alıyordum. Sana tavsiyem arkadaşlar genelde dahili ses kartı önermişler fakat biraz paraya kıy harici bir ses kartı satın al profesyönel olarak kullanılanların bile ikinci ellerini 100 - 250 tl arasına rahat bulursun. Seni uzun yıllar boyunca yolda bırakmaz ve gerçekten müzik dinlemenin keyfini tadarsın. Hem ileride bir şekilde o da kesmezse kullanacağın her türlü ses sistemini rahatlıkla kaldırır örn: referans monitörler vs. ayrıca enstruman kullanacak olursan onlarıda direk dinleme ve kaydetme imkanın olur laptopa bile. Ne kadar faydalı bir yazı oldu dersen bilmem ama umarım işine yarar.

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
Toplam Hit: 3817 Toplam Mesaj: 13