5320 Kullanan - Kullanmış Olan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

ngage hkkında bilgisi olan varmı

telefon hacklenince full ngage oyunlar yküleniomuş ve hacklemek için imei no falan vermek grekiomuş :S

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ngage oyunları için 

1  ngage destekli telefonlarda 

ngage için özel bir emülatör gibi program var (kuzende ngage var ) 

o program crack ile oyunu oynamanızı sağlıyor kolayca

2 ngage desteği olmayan symbian  5 yıllık sx1 de bile ngage oyunları oynayabilirsiniz imei fln gerekli deil

sisteme dosya atılıyor bitiyor sora oyunları atıyorsun siliyorsun atıyorsun aynı şey 

ama programların adlarını bilmiyorum kısaca olay böyle gerçekleşiyor

music express evet biraz kötü işlevsel deil ama nokia ların hepsi öyle samsung al keyfine bak 

hem taş gibi hemde 3 sene geçse eksiklik olmuyor nokia da ise 3 ay sora keşke almasaydım diyorsun her zaman 

touch lardan alın örn omnia omniahd gibi 

para yok diyorsan samsung star var az para çok iş omnia benzeri tavsiye ederim her keze nokia dan iyidir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

k700 vardı bende bozuldu 3 sene falan kullandım sonra yeni tel alcaktım okul kapansın öyle alırım dedik annemin e250 sini aldım onu kullanıorum samsung hiçbir sorun yok ama artık deiştiricem hiç nokia kullanmadım bu telefonun tasarımıda mükemmel ancak çok şikayet var anlamadım ya garip

+ symbian işletim sistemi ve çok hızlı

- sorun çıkarıyor

arada kaldık :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

nokia alma ömrüm boyu nokia almadım nokianın tek alınası güzel modelleri

n91  5800 n97  gerisini çöpe atabilirsin.. sysmbian evet çok güzel ama genede insan istemiyor symbian diye bol bol kafayı yiyorlar

örn ben s65 ile 10snde telefona format atarken telefonlarına virüs giren elemanlr (bana girmiyor o ayrı tabi ) formatçı arıyordu tabi haliyle heryer 

telefoncu doldu ,,niye ? bol bol bozuluyorlar sorun çıkarıyorlar eksikleri oluyor

samsung ve siemens kullandım bir kere tamirciye gitmedi samsung d900i yi hala kullanıyorum istersem amfiye istersem 7+1 ses sistemine bağlıyorum

ses çıkışı süper oyunları yüklemek için internetten link atmam gerekiyor ama olsun pek sorun değil 

siemens s65 imi denize sokar eve gelince yıkardım ertesi gün çalışırdı m75 ile deniz içinde foto çekmek mümkün ==) çekmiştikte 

ama hiç biri nokia da yok symbian hariç ama bir ara anket vardı telefon özellikleri sysmbian ları geçiyor diye 

nokia 4 senedir çok az upgrade ediyor telefonlarını işletim sistemi 2.planda kaldı sayılır özellik 1.plan da

ve nokia carl zeiss lens kullanmasına rağmen çoğu zaman çok kötü şekilde resim çekiyor

umarım anlatabildim? 

birtek bildiğim çevremdeki kuzenimin Ngage si bozulmadı oda 20.ayda ( garantisi bitmek üzere iken ) bozuldu  tamir edilemedi ve türkiye de kalmadığı için

yurt dışından kargoyla yeni Ngage yolladılar (QD deil normali idi )  onun dışında tüm tanıdıklarımın nokia si illaki bozuluyor deliriyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    şu orospu evladı yahudi markaların ürünlerini almayın aq :(

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

ups

bilgisi olan varsa lütfen yazsın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

2 inç ekran var telefonda bence n-gage senin için önemli kriterse bu telefonu alma.

Şuan telefon alacak olsam biraz para kasar n79 alırım 630 lira tüm özellikleri tam.(5mp kamera, gps, wifi...)

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hocam n79 harbiden çok fena özellikleri var ama telefon resmen bi iş adamı için tasarlanmış yaşım 17 daha çok gençlere hitap eden bi telefon önerisi olan varmı

şu ana kadar yardım eden herkezede çok çok teşekkür ediyorum vakit ayırdıkları için.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    alma

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 3051 Toplam Mesaj: 20