5320 Kullanan - Kullanmış Olan Varmı
-
ngage hkkında bilgisi olan varmı
telefon hacklenince full ngage oyunlar yküleniomuş ve hacklemek için imei no falan vermek grekiomuş :S
-
ngage oyunları için
1 ngage destekli telefonlarda
ngage için özel bir emülatör gibi program var (kuzende ngage var )
o program crack ile oyunu oynamanızı sağlıyor kolayca
2 ngage desteği olmayan symbian 5 yıllık sx1 de bile ngage oyunları oynayabilirsiniz imei fln gerekli deil
sisteme dosya atılıyor bitiyor sora oyunları atıyorsun siliyorsun atıyorsun aynı şey
ama programların adlarını bilmiyorum kısaca olay böyle gerçekleşiyor
music express evet biraz kötü işlevsel deil ama nokia ların hepsi öyle samsung al keyfine bak
hem taş gibi hemde 3 sene geçse eksiklik olmuyor nokia da ise 3 ay sora keşke almasaydım diyorsun her zaman
touch lardan alın örn omnia omniahd gibi
para yok diyorsan samsung star var az para çok iş omnia benzeri tavsiye ederim her keze nokia dan iyidir
-
k700 vardı bende bozuldu 3 sene falan kullandım sonra yeni tel alcaktım okul kapansın öyle alırım dedik annemin e250 sini aldım onu kullanıorum samsung hiçbir sorun yok ama artık deiştiricem hiç nokia kullanmadım bu telefonun tasarımıda mükemmel ancak çok şikayet var anlamadım ya garip
+ symbian işletim sistemi ve çok hızlı
- sorun çıkarıyor
arada kaldık :D
-
nokia alma ömrüm boyu nokia almadım nokianın tek alınası güzel modelleri
n91 5800 n97 gerisini çöpe atabilirsin.. sysmbian evet çok güzel ama genede insan istemiyor symbian diye bol bol kafayı yiyorlar
örn ben s65 ile 10snde telefona format atarken telefonlarına virüs giren elemanlr (bana girmiyor o ayrı tabi ) formatçı arıyordu tabi haliyle heryer
telefoncu doldu ,,niye ? bol bol bozuluyorlar sorun çıkarıyorlar eksikleri oluyor
samsung ve siemens kullandım bir kere tamirciye gitmedi samsung d900i yi hala kullanıyorum istersem amfiye istersem 7+1 ses sistemine bağlıyorum
ses çıkışı süper oyunları yüklemek için internetten link atmam gerekiyor ama olsun pek sorun değil
siemens s65 imi denize sokar eve gelince yıkardım ertesi gün çalışırdı m75 ile deniz içinde foto çekmek mümkün ==) çekmiştikte
ama hiç biri nokia da yok symbian hariç ama bir ara anket vardı telefon özellikleri sysmbian ları geçiyor diye
nokia 4 senedir çok az upgrade ediyor telefonlarını işletim sistemi 2.planda kaldı sayılır özellik 1.plan da
ve nokia carl zeiss lens kullanmasına rağmen çoğu zaman çok kötü şekilde resim çekiyor
umarım anlatabildim?
birtek bildiğim çevremdeki kuzenimin Ngage si bozulmadı oda 20.ayda ( garantisi bitmek üzere iken ) bozuldu tamir edilemedi ve türkiye de kalmadığı için
yurt dışından kargoyla yeni Ngage yolladılar (QD deil normali idi ) onun dışında tüm tanıdıklarımın nokia si illaki bozuluyor deliriyor.
-
şu orospu evladı yahudi markaların ürünlerini almayın aq :(
-
ups
bilgisi olan varsa lütfen yazsın
-
2 inç ekran var telefonda bence n-gage senin için önemli kriterse bu telefonu alma.
Şuan telefon alacak olsam biraz para kasar n79 alırım 630 lira tüm özellikleri tam.(5mp kamera, gps, wifi...)
-
hocam n79 harbiden çok fena özellikleri var ama telefon resmen bi iş adamı için tasarlanmış yaşım 17 daha çok gençlere hitap eden bi telefon önerisi olan varmı
şu ana kadar yardım eden herkezede çok çok teşekkür ediyorum vakit ayırdıkları için.
-
alma