533 & 667 Mhz Ram Birlikte Çalışrımı
-
merhaba arkadaşlar
elimde 1 adet 1 gb 533 mhz ram ile 1 adet 512 mb 667 mhz lik ram var . bu 2 sini birlikte kullanırsam birlikte çalışırmı ?. yada tutarlı çalışırmı sonuçta biri 533 diğeri 667 mhz . anakartım linkteki anakart 533 mhh ile 667 mhz lik ram leri destekliyor
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=137
konu hakkında yardımcı olacaklara şimdiden tşk
-
ben çalış diye biliyorum ama böle çalışır ikiside küçük olanın değerinde çalışır nereden bilion deme onu bilmiom kafamda belirdi birden a.q
-
533 mhz hızında çalışır diye biliyorum
-
Yuvasına oturtabilirsen çalışır sayın hojaaaa.:):):)
-
533 olarak çalışır diyorsunuz yani. peki tutarsızlık olurmu sistemin çalışmasında.
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------
Yuvasına oturtabilirsen çalışır sayın hojaaaa.:):):)
kardeş 667 ile 533 ün yuvası aynı verdiğin linkteki anakartı incelediysen 533 ve 667 yi desteklediğini yazıyor zaten . ok mi sayın By-alper :))) benim sorduğum 533 ile 667 birlikte tutarlı çalışrmı . -
Evet sistem minimuma endexlenerek çalışır.Fotosentezdeki gibi;en az hangisinden varsa ona göre(x kadar su 5x kadar güneş ışığı 7x kadar CO2 varsa x kadar suluk fotosentez olur ;))
-
yuvasına oturmadımı hala yoksa biri ddr biri sd mi a.k
-
Çalışır hoca hiçte bir sorun olmaz,hatta dualddr olarak bile görürü.
533 Mhz'e iner.667 lik ram.
O kadar. -
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------yuvasına oturmadımı hala yoksa biri ddr biri sd mi a.k
ram arkadaşta kardeş yarın gelecek oturtmak için uğraşmıyorum :) hem 533 yada 667 lik sd mi olur :))) -
533 ü 667 ye çıkaramayacağına göre 667 yi 533 e düşürerek çalışır ( board destekliyorsa)