folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı - Acemi Birliği

58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı - Acemi Birliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Hakkınızı helal edin arkadaşlar...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

allah kurtarsin kardes bu yaz hvalar baya isinacakmis 

itsin oglum sen adam degilsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Eyvallah ustam.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

bende acemiliğimi burdurda yapmıştım 3 sene evvel soğuğu çok pis oluyor allahtan sen görmeyeceksin

allah kurtarsın :)

bu arada cezalı uçak mı ne vardı eğitim alanına giderken onu göreceksin :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

57. alayin hikayesi geldi aklimaa.

ve simdi ulkede olanlar..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

Hayırlısı olsun kardeşim.. acemilik yeni bitti.. yarın Batman/Gercüş'e usta birliğine geçiyorum..

Günün ne kadar uzun olduğunu anlayacaksın :)

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek
    Kara_Mc bunu yazdı

Hayırlısı olsun kardeşim.. acemilik yeni bitti.. yarın Batman/Gercüş'e usta birliğine geçiyorum..

ben ordaydım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Acemilik bitti.. Şimdi Edirne Karaağaç 54. mknz p. tugayı na dağıtım oldum... Orası umarım iyisidir..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Kara_Mc bunu yazdı

ben beşirideydim

gercüş sıkıntılı umarım herşey güzel olur. 

vergili köyüne dikkatli olun

sabredin hepsi bitiyor.

Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Edirne karaağaçta yaptığım askerliğim tertipçilik görmekle ve her gün sövmekle geçmiş bulunmaktadır.. Buna izin veren komutanların ................  diyeyim ne diyeyim.. İsyan etmemek elde değil.. Şu an izindeyim ve rapor aldım.. Peki bu raporum hastaneye yattığım gün mü başlar yoksa ... tarihinden itibaren 25 gün izinlidir dediği tarihten itibaren mi ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

cok soguk burassı sabah mıntıkada gotunuz donuyo :D

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 2548 Toplam Mesaj: 19