5800 In Var Derdin Var Radyo Donma Sorunu
-
umun versiyonu v51.006 butun versıyonlarını kullandım gıderemedıklerı en buyuk sorun radyoda
acaba servıse mı versem 3 kere yapamasalarda yenısınımı alsam alalı 1 sene oldu :)
bu radyo sorunu hakkında bılgısı olan varmı
v52 surumu yurd dısında yayınlanmıs telefonun kodunu değiştirip inderebiliyorsuunuz
-
v51 yeni geldi :D 52 mi çıkmış bide :D
v50 ye sabitledim ben. burda radyo çekmiyo zati
-
bendede vardı hocam hard format at geç vallahi billahi yazılımsal olarak süper oldu telefonum
-
hard format atınca sorun cozuluyormu nası atılıyo herşey gidicekmi? biişe yaramıcaksa atmayalım
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------bendede vardı hocam hard format at geç vallahi billahi yazılımsal olarak süper oldu telefonum
-----------------------------
Hard formt atıp v50 mi yapalım bende de son sürüm var sorun yok ama -
radyo normal calıyo yani sizde atıcam formatı sımdı emınsınız deme
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
radyo normal calıyo yani sizde atıcam formatı sımdı emınsınız deme
-----------------------------ovi suite ile yedekle ama sonra hard format at hocam
-
arkadastada vardı türkiyede çıkan son sürüme yeniledik şimdi süper oldu telefon hızlandı
bi güzel format at bence birde 5800 ların hafıza kartı bi garip telefonu acaip yavaşlatıo
-
Nokia'nın En Çok Hata Veren Telefonun bu amca oğlu nokianın servisinde çalışıyo bunu telefonu almayın diyo.Adam Haklı Tahribat'a Telefon ile sorun varsa o da 5800 :D:D
-
Hocam Telefonun ilk serileri hatalı çıkarılmış birkaç uyumsuluk sorunları var yanlız 2009 un 4 çeyreğinden sonra alanlarda hiç bir problem yok.Daha doğrusu benim izlenimim öyle ben alalı 4-5 ay oldu en ufak bir sorun yaşamadım sadece Arabada güneşte bırakmıştım 1 gün telefonu onda 1 aykadar bir kapanıp açılma sorunu yapmaya başladı yanlız güncellemeden sonra oda düzeldi.Benim le eş zamanlı alanlardada hiç bir şikayet duymadım daha yanlız şimdiki aklım olsa biraz bekler X6 alırdım.
-
hocam rds'i kapatman lazım.
programları vardı bir araştır.