5800 V52
-
dokunmatik iyileşmiş
kamerada bi fark göremedim
yan yatırma hızındada değişme hisetmedim
uygulamalar menüsünde çok program olunca çok kasıyo
bide radyo çalarken çok kanal gezibce donuyodu onu çözdülermi bilmiyom deniyecem
-
Arkadaşlar ben Ovi Suite den güncellemeye çalışıyorum yazılım dosyasını indiriyor cihaza yükleme sırasında bağlantı modu PC Suite olmasına rağmen herseferinde PC Suite modunda bağlayın diyor var mı çözümü olan? Veyahutta başka yoldan nasıl güncelleyebilirim en kolay şekilde?
-
sağol
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ben Ovi Suite den güncellemeye çalışıyorum yazılım dosyasını indiriyor cihaza yükleme sırasında bağlantı modu PC Suite olmasına rağmen herseferinde PC Suite modunda bağlayın diyor var mı çözümü olan? Veyahutta başka yoldan nasıl güncelleyebilirim en kolay şekilde?
-----------------------------Kablosuz netle kolayca güncelleyebilirsin.
-
dokumatikte pek bi fazla iyileşme yok
-
çizik
-
Ovi suite'ten sürekli "hata kodu 4" ve "bağlantı zaman aşımına uğradı" mesajları geliyor.
"Hata kodu 4" ile ilgili nokia destek forumunda "Disabling Internet Connection Sharing from Services resolves this problem" demişler ama hizmetlerde ICS yok.
Ayrıca telefona attığım müzikleri müzikçalarda göremiyorum. Kütüphaneyi yenile dediğimde 28tane şarkı ekleyip kalıyor.
Sorunları nasıl çözebilirim?
-
Güncelledim ama nedense dokunmatikte bir fark hissetmedim
-
CasTeaL bunu yazdı:
Güncelledim ama nedense dokunmatikte bir fark hissetmedim
-----------------------------Kaydırma çubuklarında, menü geçişlerinde gözle görülür kadar olmasada hız farkı var gibi.
-
wert bunu yazdı:
birde haritaları nasıl güncelleyecem bilen varmı :S
Ovi Suite ile güncelleyecksin hocam