folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 59 UD 460 Plakalı Çalıntı Araç

59 UD 460 Plakalı Çalıntı Araç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

Sanayiden tanidiginiz varsa parcalasinlar arabayi madem sahibi yok :)) parayi da kirisirsiniz :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

yazık adama Valla yazık yav adam hacizden kaçırmış arabayı bırak dursun sizin orda sahip çıkda bari arabayı kırmasınlar

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

ilk mesajdaki icra dairelerine resmi başvuru yaparsanız, aracı götürüp satarlar.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bunda yine az varmış :) geçen gün rasgele sorgulamada bır arac denk geldı 10 yada 15 civarı haciz vardı uzerınde :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Kamera falan yoksa arabayı yakın. Kimse sesini çıkartmaz. Araç perte çıkar. Sen de kurtulursun sahibi de. Aracın yakalaması olmadığı için kimse ilgilenmez onunla. Vergi dairesinin alacağı olduğu için  kimse yakalama koymaz ona. Takyidatları da çok değil :) Niceleri var.

Errare Humanum Est
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Hassiktir be rifat abi : )))) o degil burdaki insanların araç hakkındaki düşünceleri geliyo aklıma şimdi bu olayı ögrenince gülermisin aglarmısın ):(

Toplam Hit: 2700 Toplam Mesaj: 17