folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5.Boyuttan Salaqlık Sınırlarını Zorlayan Bir Bölüm :)

5.Boyuttan Salaqlık Sınırlarını Zorlayan Bir Bölüm :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Valla ortam çok romantik hatunda çıtır bence ba$ka bişiyler olması gerekirdi :D adamın malıı i$te ne kesmeye çalı$ıosun ye bitir :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

STV gibi bir kanal olmazsa bu tür programlar olmazdi, zaten baska kanallarda yok,

bi kanal 7de var. evet bagzi bölümler abarti kacabilir, ama güzel ve dahi, ucandeve, dans programlari, sihir dizileri falan filanlardan cok daha iyi.

onlari izleyecegime bunlari izlerim, yasadigim güne sükr ederim.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Dizinin ana konusu esasında mantıklı.Beyaz sakallı eleman ile genç olan adamın(Hoca ve öğrencisi) çoğu konuşması iyidir ama dikkatli dinlemek lazım.Dizinin bazı yerleri oldukça saçma doğrudur.Genelde şeytanla yaptıkları muhabbetler bana saçma gelmiştir hep.Ama yine güzel sayılır tabi izlemeyi bilmek gerekir.Mevlana mesnevisinde hep altını çizmiştir."Bu anlattıklarım hikaye olarak dinlerseniz bişey anlayamazsınız.Bunları hikmet nazarı ile okuyun ders alın."

Bu dizide öyle mesela bu bölümde alınacak ders her kuşun eti yenmez :D . Şaka bi yana zamanında çok işime yaradı ama artık hiç izlemiyorum baya sıkıyo.Bu arada sanırım o elemanları evliya olduğunu biliyosunuz sanırım evliya rolündeler.Zaten başlangıçta kuş muş oluyolar garip mekanlarda takılıyolar vs.

Şimdi biri çıkar evliyaya inanmıyorum çok saçma falan dicek.Batman'i Spiderman'i nasıl izliyosanız bunuda öyle izleyin işte.Bir nevi Van Helsing bunlar ama onun müslüman versiyonu.Böyle izlerseniz güzel olur .Salaklık istiyosanız TV onlarla dolu örnek(Güzel ve Dahi) :D:D:D

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 14