folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 5Ghz Destekli Modem Arayışı

5Ghz Destekli Modem Arayışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Eyvallah gençler yeterince yorum aldım :) 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Konuyu hortlatmış olacağım ama archer300 için çekimi yan odada bile hız düşüşü yaşanıyor gibi bir muhabbet yazmış adamlar yorumlara.

Bana 300-500 tl fiyat bandında evde 4 kişi wifi'ye bağlanacak iken 40 mbit interneti kararlı dağıtabilecek bir modem lazım. 2 oda öteden sinyal kopması yaşıyoruz eski turk telekom tplink modemi ile. yan odada bizimkiler bir video açsa benim ping allah allah oluyor 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Konuyu hortlatmış olacağım ama archer300 için çekimi yan odada bile hız düşüşü yaşanıyor gibi bir muhabbet yazmış adamlar yorumlara.

Bana 300-500 tl fiyat bandında evde 4 kişi wifi'ye bağlanacak iken 40 mbit interneti kararlı dağıtabilecek bir modem lazım. 2 oda öteden sinyal kopması yaşıyoruz eski turk telekom tplink modemi ile. yan odada bizimkiler bir video açsa benim ping allah allah oluyor 

Hocam modem alman bence sana çözüm olmaz. Çekmiyor dediğin odaya kablo çekip access point bağlayın. Kablosuz alıp kablosuz dağıtım yapanlar var ama ben sevmiyorum onları. Hem bu dediğim kesin çözüm olur sizin için.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
Toplam Hit: 12095 Toplam Mesaj: 14
5ghz destekli modem