folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 6 Ayda 150 Bin Dolar Kazanmak İster Misiniz? Hem De Tatil Yaparak

6 Ayda 150 Bin Dolar Kazanmak İster Misiniz? Hem De Tatil Yaparak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AMoonRA
    AMoonRA's avatar
    Erkek
    kiminmiş lan bu villa böle richard branson un mu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

Never-More bunu yazdı:
    -----------------------------
    kayıp balık nemo ve babası değil mi lan onlar 

Evet evet, o

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı:
    arkadaşlar bunlar muhtemelen minimum requirements dediğimiz şeyler.mercanları temzilemek ve yeni yerleri keşfetmek dedikleri şeyler için deniz canlıları hakkında geniş bilgi sahibi olmak lazım.Yoksa adam bedavaya 5 milyon $ lık evde barındırmaz seni.Yeni bir mercan keşfettiğini bilmek için önce diğer keşfedilenlere aşina olmak lazım:)artı olarak köpek balığı tehlikesi de olabilir onu hiç saymıyorum bile.bunlarda recommended requirements:)hadi kolay gelsin.
    arkadaşım güzel açıklamışında gözüme takıldı minimum gereksinimler falan desen bari ya ne o öyle dilimiz iyice karışmış :) yazını sende okursan anlarsın

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tek kusurum ingilizcem yok a.q :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Sonunda çalışacak kişi belli oldu:

En kıyak işi o kaptı! Cennette çalışacak!

http://www.internethaber.com/images/news/87261.jpg

O dünyanın en şanslı kişisi... 6 ayda 150 bin dolar kazanacak. Yapacağı iş de cennet gibi bir adada yaşayıp balinaları

6 ayda 150 bin dolar kazanacak bekçi belli oldu. Avustralyalı turizmciler 6 ayda 150 bin dolar ücretle cennet adaya "bekçi" arıyordu. Rüya işe 18 bin kişi başvurdu. Şanslı kişi ise Tayvanlı yarışmacı Clare Wang oldu. İş için Türkiye'den de çok başvuru olmuştu.

Avustralya'nın Hamilton adasında bekçi olmak için 200 ülkeden 18 bin kişi iş başvurusu yapmıştı 18 bin kişi arasında uygun görülen 11 kişi Hamilton adasına iş görüşmesine çağrılmıştı. 6 ayda 150 bin dolar kazanacak kişi ise Tayvanlı kız Clare Wang oldu. Fiziksel performansa dayalı bir dizi müsabaka sonucunda seçilen Wang, paraşütle atlama ve dağcılıkla uğraşan bir sporcu.

BALİNALARI GÖZLEYECEK

Adayın, işi alabilmek için "maceracı ruhlu" olması ve "yeni şeyler deneme konusundaki istekliliğini" göstermesi gerekiyordu. Clare Wang, Büyük Mercan Resifi'nin 600 kadar adasındaki durum hakkında iki haftada bir internet günlüğü hazırlayacak, deniz kaplumbağalarını besleyecek, balinaları gözleyecek ve kendisine de çok fazla boş zaman kalacak.

HER MASRAFI ŞİRKETTEN

Queensland sahili açıklarındaki Whitsunday Adalarının "mücevheri" tabir edilen 5 bin nüfuslu Hamilton adasında, nefes kesici bir manzaraya nazır 3 odalı evde kira ödemeden yaşayacak olan Tayvanlı kızın, uçak ve diğer ulaşım masrafları da karşılanacak.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    konuya geri dönüş işte budur kutluyorum gel sana bi sarılim

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    konuya geri dönüş işte budur kutluyorum gel sana bi sarılim

eyvallah hocam takipçisiyimdir herşeyin :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 6362 Toplam Mesaj: 28