6 Aydır İçimi Kemiren Bi Olay
-
bence bi psikologa git sen kardeş
-
Ya abı, satasmak gıbı olmasın, gecmıs olsun da, sen ABS sıstemlerını kıtleyıp patronuna suıkast gırısımınde bulundugunu ıddaa eden ınsan degıl mıydın ?
-
musket güldürdün beni yaaa :) benim insan hayatıyla ne işim olur. galibayanlış hatırlıyosun :)..
-
Gozlugumu alınca o konuyu cop de bulucam : ) hatta 12 yıldır net kullanıyorum fln dıe yazmıstı bırı, benım aklımda stıfler dıye kalmıs nıckı...
Ama bırı boyle bı konu acmıstı, hatta ınternetkafeye gıdıp bı anda hacker olmus fln, o da hack e veda baslıgıydı...
Kusura bakma karıstırıyorsam... -
karıştırıyo olabilirsin çünkü öyle bişe hatırlamıyorum :)
-
gerçekten çok trajik bir hadise...
yanımda daha önce insan öldüğü için aşağı yukarı biliyorum yaşattığı hissi.
kendini bu düşünceden uzaklaştıramazsın ne kadar istersen iste...
bunu yazmayı dene, bi defter al...
aklına geldikçe görüntüleri kağıda karala...
defter dolduğunda da yak...
bir gün gelip artık yazmama gerek kalmadı dersen yazdığın tüm sayfaları parçala... -
kaburgamda ufak bi çatlak var öyle pis bi acısı varki anlatamam ama hasteneye gitmiyorum içimde hala bi korku bi endişe var gibi
criminal dediğin gibi elime kağıt kalem alıyorum ama bişe yazamıyorum bunu bile zor bela yazdım -
Gerçekten okuyunca çok kötü oldum. Bence bi psikologa git ayıp değil psikologa gitmek.
-
neden ayıp olsun ki? öyle bi düşüncem var fakat sınavlar vs dolayısıyla gidemedim yazın gitmeyi düşünüyorum
-
Ben acil serviste calisiyorum sizce ben ne yapmaliyim?Hergun neler goruyorum neler .Hasta temsilcisiyim sözde herseyi goruyorum uf ya
Toplam Hit: 3921 Toplam Mesaj: 23