6 Mayıs 1972, Denizler"İn Aramızdan Ayrılışı.
-
biraz videolarına baktım. savunmasını son mektubunu okudum. gerçekten düşünceleri güzelmiş. yaşasadaha çok şeyler yapabilirmiş. bu adamı aasacaklarına asılacak onca kişi vardı türkiye bir değerini kaybetmiş yazık..
-
Toprağı bol olsun deniz abimin, belki onun kadar cesaret edip meydanlarda olamıyoruz, olmak istiyoruz ama kendimize engel koyuyoruz. Tüm Türk gençliğine örnek olunacak bi insandır Deniz GEZMİŞ. Ruhu şadolsun.
-
Allah rahmet eğlesin hepsine ...
-
Konuyu hortlatayım dedim, ulan 2 gün önce eklemişsiz iyi mi, tarihleri de şaşırdık :).
-
Allah rahmet eylesin.
o günlerin savcılarını şiddetle kınıyorum.
-
ve 1 sene daha geçti;
Denizin,yusufun,hüseyinin canice asılışınnı üstünden geçen 1 sene daha....
Son arzusu arkadaşının yanına gömülmek olan 3 gencin asılışının üstünden geçen 1 sene daha....
Amaçları tam bağımsız Türkiye olan ve bu uğurda savaşan gençlerin asılışının üstünden geçen 1 sene daha...
Unutmadık,unutmayacağız,unutturmayacağız...
şimdi sadece duvarlarımızda bir poster,kitaplığımızda bir kitap,gönlümüzde önder,beynimizde bir önder olan 3 genci unutturursak namerdiz...
unutursak namerdiz....
devrimin o olanca ateşiyle üstümüzü örteceği günü beklerken...onların ışığında yürüyecegimize söz veriyoruz...
devrimin olanca ateşiyle ülkemizi saracağı,meydanları saracağı o gün gelince...gözlerimiz sevinçten parlayınca...
emperyalist güçlerin etkisinden kurtulunca...onlara;bize rehber oldukları ve yol gösterdikleri için teşekkür edeceğiz...
Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye,Yaşasın Halkların Kardeşliği,kahrolsun emperyalizm,Yaşasın Köylü Ve İşçiler...
birden duygulanıp böyle birşey yazdım...farketmeden yanlış şeyler yazdıysam affola...
edit:
Grup_YoL_ArkadasLari_-_DenizLerin_Tuerkusu..mp3
Selda_Bağcan--Denizlerin_Dalgasıyım.mp3
grup_yorum_-_deniz_koydum_adını.mp3
Hueseyin_Karakus_-_Adi_Deniz_Olmali.mp3
-
kağıt bir gemidir devrim
bütün gemiler
hurdaya çıksa da sonunda
taşıdığı özgürlük şiiriyle
batmadan yüzer nicedir
dünya sularında