6 Milyon 300 Bin Kayit Olan Bir Mysql Tablosunda Hız Problemi..
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------WH0 bunu yazdı:
-----------------------------daha once pek fazla mysql ile ugrasmadigim icin(hatta ilk projem) bayagi sıkıntı idi. google den arastirip cozdum ben olayi. snipeTR bana gerek kalmadan guzelce anlatmis zaten. tesekkurler :)
-----------------------------Sonradan gelenlere yardımcı olmak amacıyla problemi nasıl aştığını tam olarak belirtirsen sevinirim. Burası forum sonuçta çok yardımcı oluyor çoğu insana.
-----------------------------Benim yazdıklarımı yapınca düzeliyor işte oda aynı şekilde düzeltmiş.
saygılarımla
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------DrKill bunu yazdı:
-----------------------------WH0 bunu yazdı:
-----------------------------daha once pek fazla mysql ile ugrasmadigim icin(hatta ilk projem) bayagi sıkıntı idi. google den arastirip cozdum ben olayi. snipeTR bana gerek kalmadan guzelce anlatmis zaten. tesekkurler :)
-----------------------------Sonradan gelenlere yardımcı olmak amacıyla problemi nasıl aştığını tam olarak belirtirsen sevinirim. Burası forum sonuçta çok yardımcı oluyor çoğu insana.
-----------------------------Benim yazdıklarımı yapınca düzeliyor işte oda aynı şekilde düzeltmiş.
saygılarımla
-----------------------------Yav tamam senin dediklerin tamamda. Adamın problemi gene sorgu problemi değil ki. PHPMYADMIN den sql sorgusunu yaptığında 1 saniyenin altında oluyor ama php den sorgulama yapınca 6-7 sn oluyor diyor. PHP de bir değişiklik yaptı mı yaptıysa neler yapmış onu soruyorum. Dediklerin yapılması gereken şeyler ama problem ondan değil php den kaynaklanıyor kanımca.
-
tekrar merhaba,
SnipeTR nin dedigi metodun aynisini yaptim. extra bisey yapmadim.
saygilar.