600 - 700 TL Bütçe Asus Leptop Alınacaktır.
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
Asus A6J marka modelı
Suan kullandıgım kendı kısısel Laptobum.Satma amacım laptobumu bıraz daha yuksekltmek ıstemem ılerkı zamanlarda.
Bılgısayarın hıcbır arızası yoktur.
Ozellıkler;
1.83 ghz işlemci çift çekirdek
1.5 gb Ram
512 Mb a yukseltılebılır Ekran kartı
100 Gb Harddısk
Eger almak ıstersen bana ulaşırsın kardesım...hadı hayırlı geceler mıllet
-----------------------------hocam bi resmini falan koyabilme ihtimalin varmı bir bakardık
ne zaman aldın ne kadardır kullanıyosun tamır gordumu bıraz bılgı verebılırmısın bunlar hakkında ?
bırde tabı ne kadar ıstıyosun :D
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------apokontek bunu yazdı:
Asus A6J marka modelı
Suan kullandıgım kendı kısısel Laptobum.Satma amacım laptobumu bıraz daha yuksekltmek ıstemem ılerkı zamanlarda.
Ozellıkler;
1.5 gb Ram
100 Gb Harddısk
laptopda ekran kartı yükseltilmez.
nasıl yukselmez :| benimki 2235 e kadar yukseliyor :| -
İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor 1.83 GHz T5600
Ekran : 15.4 WXGA Glare ekran
RAM : 1GB 667 DDR2
hdd : 100 GB 5400 sata
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 7300 512 MB (paylaşımsız)
Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, Intel Pro/wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
Optik Sürücü : 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - KART OKUYUCU
Audio : Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
Ebatlar : 354mm x 284mm x 35.2 mm
Pil Ömrü : Li-Ion 9 cell 3.5 saat ( şarzı çok harika hala okadar gidiyor)Klavye : Q Türkçe 83 Tuş
Ağırlık : 2,85 Kg
Orjinal vista kururlu tek tuşla yeniden kuarabiliyorsun sıfır denecek kadar yeni kesinlikle tamir görmemiştir. performans olarak süper diyebilirm .. 700 liraya verebilirim..
-
Helyum bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
Asus A6J marka modelı
Ozellıkler;
1.5 gb Ram
100 Gb Harddısk
nasıl yukselmez :| benimki 2235 e kadar yukseliyor :|
-----------------------------artı ekran kartı takılmaz diyor yani, seninkisi turbo cache ramden fiştekliyo lazım olduğunda ama bi boka yaeramıyo
-
Gladiator bunu yazdı:
İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor 1.83 GHz T5600
Ekran : 15.4 WXGA Glare ekran
RAM : 1GB 667 DDR2
hdd : 100 GB 5400 sata
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 7300 512 MB (paylaşımsız)
Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, Intel Pro/wireless 3945ABG (802.11a/b/g)
Optik Sürücü : 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA - KART OKUYUCU
Audio : Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
Ebatlar : 354mm x 284mm x 35.2 mm
Pil Ömrü : Li-Ion 9 cell 3.5 saat ( şarzı çok harika hala okadar gidiyor)Klavye : Q Türkçe 83 Tuş
Ağırlık : 2,85 Kg
Orjinal vista kururlu tek tuşla yeniden kuarabiliyorsun sıfır denecek kadar yeni kesinlikle tamir görmemiştir. performans olarak süper diyebilirm .. 700 liraya verebilirim..
-----------------------------hocam bır kac resım koyabılırmısım bırde pcnın modelını yazarsan memnun olurum ?
-
bişeyi merak ettim niye asus
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Asus A6J marka modelı
Ozellıkler;
1.5 gb Ram
100 Gb Harddısk
nasıl yukselmez :| benimki 2235 e kadar yukseliyor :|
-----------------------------artı ekran kartı takılmaz diyor yani, seninkisi turbo cache ramden fiştekliyo lazım olduğunda ama bi boka yaeramıyo
senin gii bilincli kullanıcıyım :Wewet adam güzel bi sekilde anlatmıs beyler ekra kartı yükseltlmez sadece sen yüseldigine inanısın:D bi işe yaramaz cünkü ramden cekick hani ben cizim yapcam program yazacam benm hüsisi ve ümimi işlerim var diosanız :D
toshiba cosmio
lenvo y550 mi ögle bi sey
asusun cift sogutma sistemli bitane noteboooku var
bunlar işinzi grür geçende adamın teki 1000 milyara ince apple macbook satıodu tabi bende 1 miilyaolmadıgı için almadm alsaydım 2 milyara satardım:D
-
hocam bır kac resım koyabılırmısım bırde pcnın modelını yazarsan memnun olurum ?
-----------------------------http://img248.imageshack.us/i/21012011448.jpg/
http://img163.imageshack.us/i/21012011445.jpg/
-
hocalar ekran kartı elbette notebook ta yukseltılmez ama asıl 256 mb ekran kartı var ve duruma gore otomatık kendını 512 ye yukseltebılıyor,artık ramdan yer yada baska yerden yer benı alakadar etmez :)
Yukselıyor mu o onemlıdır benım ıcın :)
ayrıyetten ıse yaramıyor dıyorsanız,ben kullanıcı olarak ıse yaradıgına şahidim.bılgısayarı bende ıkıncı el olarak aldım kız arkadasımdan.Bılgısayar bayagı bı kullanılmasına ragmen temız kullanıldıgı ıcın hıcbır sorunla karsılasmadım.
Sadece bılgısayarın ekranı kırılmıstı taşırken onuda 200 lıraya taktırdım daha 5-6 ay oldu.
Suanlık hıcbır sorunu yok,gayette memnunum bılgısayarımdan.Oyunları rahatlıkla oynayabılıyorum kasmadan.Call of duty 5 mesela rahat oynanabılıyor ama call of duty 7 yı kurdum cok dondu :) yanı bırakında bılgısayar o oyunu kaldırmasın dımı,en az 4-5 senelıktır :)
O kadar eskı olmasına ragmen gercekten kendınden buyuk ısler yapıyor.Arkadasım 1 senelık bılgısayarı kaldırmadı mesela cod 5 i Shader desteklı olmadıgı ıcın sanırsam.Adamlar 4-5 sene onceden bu ozellıgı bu pc ye koymus :) Tebrık etmek lazım :)
Eger ben ınternet ıcın kullanıcam yada muhendıslıgı okuyorum programları kurup cızım yapacam dıyorsan,hıcbır problem yasamayacagına garantı verırım.
Ama ben son cıkan tum oyunları oynucam dıyorsan,bu bılgısayar sana yaramaz.Ama bırcok oyunuda rahatlıkla oynatabılıyor.Ben daha cok onlıne oyun oynadıgımdan (cabal onlıne,LoL,BOI,Knıght onlıne....) tarzı hıcbır sorun yasamadım...
Bu arada turbo cache ozellıgı oluyor sanırsam bu yukseltme olayı.
Herneyse usta,benım bılgısayarım bu ıste :)
Amacım 1gb ekran kartı
500 gb HDD
2.53 (mın.) ıslemcı
4 gb Ram (mın.)
ozellıgı olan bır bılgısayar almak ıstedıgımden pc yı satmayı dusunebılırım.Ama satmazsamda 2-3 sene daha bılgısayarı kullanırım rahat.En azından unıv bıtene kadar,bıtınce 15.200 TL kredı borcumu odersem eger :) bır bılgısayar alırım son model :P
-
wert bunu yazdı:
bişeyi merak ettim niye asus
-----------------------------nedenmı asus ?
suana kadar butun leptoplar elımden gecmıstır butun markalarıyla bırlıkte ısım geregı ve en ıyı kalıteyı asustan baska makınede gormedım her ozellıgıyle adamlar ısını saglam yapıyor.bu yuzden asus markasından vazgecmedım gecmemde :)