600 Tlye Kadar Telefon Tavsiyesi
-
Huawei Ideos x5 iyi bir telefondur evet onun dışında Galaxy Ace düşünebilirsin hocam boyutu iPhone kadar. Android iOS'a kıyasla daha iyi bi' işletim sistemi bu yüzden iPhone almanı önermem...
-
vodafonedan sıfır kutulu HTC wildfire S aldım, daha bugün aldım telefonu, beyaz, 2 gb hafza kartlı faturalı 2 yıl garantili, 600 Tl veren olursa satablirim, çok aradım zor buldum kullanmak için aldım ama 600 Veren olursa satmayı düşüneblirim.
-
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------
vodafonedan sıfır kutulu HTC wildfire S aldım, daha bugün aldım telefonu, beyaz, 2 gb hafza kartlı faturalı 2 yıl garantili, 600 Tl veren olursa satablirim, çok aradım zor buldum kullanmak için aldım ama 600 Veren olursa satmayı düşüneblirim.
-----------------------------düşünebilir misin :) hoca bnen burda bulamadım sen nerde buldun teli?
-
mataramasuko bunu yazdı:
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------düşünebilir misin :) hoca bnen burda bulamadım sen nerde buldun teli?
-----------------------------Hacım tam 4 şehir gezdim her allahın günü sordum, dün Mmlekette bayinin önünden arabayla geçerken bagırdım geldi mi diye geldi dedi hemen girip aldım :D Kırıkkaleden aldım ama 2 tane gelmiş sabah biri satılmış 2.yi de ben aldım :)) bi bak sizin oraya da gelmiştir muhtemelen
-
yok gelmemiş, gelir mi gelmez mi doğru düzgün birşey de söylemiyorlar
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------son günü artık daha zor bulursunuz
-
bu ideos x5 de anroidin kararlı sürümü yokmuş sanırım o yüzden ses boğuk boğuk geliyormuş yada gps vs gibi bağlantılarda zorlanıyormuş .
formaldehit adlı mürit geçen konusunu açmıştı .
-
galaxy ace iyi diyorlar fakat eksik yönleride varmış 630 liraya falan buldum telefonu onu alabilirim büyük ihtimal
-
Antikilller bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------son günü artık daha zor bulursunuz
-----------------------------sitesinde 30 eylül yazıyor diye hatırlıyorum ama?