60,000 Kadar Araba Tavsiyeniz
-
JerusaLem bunu yazdı
tartışmasız hyundai i30
hocam fiat ege alırım ondan daha iyi olur hunday sini hocam para bağlanmaz o araca
-
baristbt bunu yazdıJerusaLem bunu yazdıbaristbt bunu yazdıJerusaLem bunu yazdı
tartışmasız hyundai i30
Tartışılırsa : https://m.youtube.com/watch?v=ZrPxXLj_7sI
amatör şöforlerin eline vermişler direksiyonu :)
Ihihihi aynen abu, bilmem kaç jeep mühendisini bu nası araba aq takla atıyor diye fıtık edip, colugunuz cocugunuz varsa almayın dediler
Bu video yüzünden adamlar İsveç ve Almanyada (hatta avusturalya forumlarında bile gördüm) i30 ve elentra'ları geri çağırmışlar. Bizim fanboylar markayı canlarından daha değerliymiş gibi savunuyor. Koreliler bile biz hyundai sevmeyiz, müşteriyi mal yerine koyuyor diyorlar kendi markaları olmasına rağmen...
MaviEkran tarafından 21/Nis/16 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam poloyu alırken 1,33 corolla alacak param vardı bas bas bagırdım motoru motor degil donanımı donanım değil o eski coroolalar yok.
60 bin limit varsa 2. el full golf al 2015 bak keyfine. alternatifi skoda superb yada rapid speedback olabilir.
-
wv bakıyorum aga focuslarda hoşuma gidiyor ama yorumlarda da mıcırlı yolda heryerınden ses geliyormuş
-
Toyota Auris
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Toyota Auris
auris de de o boktan motor var hacım.
-
Yedek parca bulunurlugu , parca fiyatlari , servis agı nı göz onune alarak arac secimini yap. Alacagin arac icin google amcaya arac modeli ( örnegin ; opel kronik sorun ) diye arat..ford alacak olursan ben yardimci olmaya calisirim.
-
Golf veya jetta alirdim ben olsam.
-
1.6 tdı jetta al 2014 2015 ne bulursan
-
ihtiyaçları bilmem ama kira rio?