6300 Acil Yardım
-
bendede 6300 var hiç yaşamadım böyle bişi belkide teli içindeyken hat açılırsa tel gidiyo olablir öyle duymuştumda
-
Hocam bataryanı değiştir.6300 kullanan birinin bataryasını al dene.Çalışıyor mu ? Eğer çalışıyorsa bataryanı şokla.( iletken bir tel ile bataryanın 3 çıkış ucuna 1-2 sn dokun )
Sorun buna rahmen çözülmezse %90 ihtimalle şarj soketin arızalanmış.Değiştirmek lazım.Garanti kapsamı dışında maximum 20 tl tutar.
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bataryanı değiştir.6300 kullanan birinin bataryasını al dene.Çalışıyor mu ? Eğer çalışıyorsa bataryanı şokla.( iletken bir tel ile bataryanın 3 çıkış ucuna 1-2 sn dokun )
Sorun buna rahmen çözülmezse %90 ihtimalle şarj soketin arızalanmış.Değiştirmek lazım.Garanti kapsamı dışında maximum 20 tl tutar.
-----------------------------Başka Bir 6300 bataryasıyla Denedim Gene Olmuyor
Telefonda Bir Arıza Var Yav.
-
IronEagle bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Başka Bir 6300 bataryasıyla Denedim Gene Olmuyor
Telefonda Bir Arıza Var Yav.
-----------------------------yazılımmmm. soft format dene, olmadı hard format
-
Şu Durumda Format Atabilme Şansım Varmı Telefona Varsa Nasıl Atarım ?