64 Bitlik Windows Da 32 Bitlik Programlar Çalıştırılabilir Mi ?
-
Elimde 32 bitlik setupı bulunan autocad i 64 bitlik windowsta çalıştırabilir miyim ? bunun için emülatör tarzı bir şey kurmam gerekir mi ? yoksa mecburen windowsun bitine uygun olan autocad mi indirmem gerek :F
-
calisiyor zaten
x86 adinda klasor olusturuyor program files'a.
-
autocad'da sorun cıkartabilir diye biliyorum hocam.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------calisiyor zaten
-----------------------------
Teşekkürler 7-19 kurayım o zaman :F -
32 Bit’ten 64 Bit’e geçiş
*Anlık İşlem Sayısının Artırılması
*Frekans Değişmeden Yüksek işlem gücü
*Düşük frekansla daha işlem yapılması
*Daha az enerji tüketen ürünlerwin7 ile 32 bit programları 64 bitte sorunsuz kullanabilirsin, 64 bit varken niye 32 bit di mi... kullan 64 bit tam verim al donanımından :)))
-
7-19 bunu yazdı:
calisiyor zaten
-----------------------------biz çalıştıramadık windows 7 de herkes autocad 2007 yükledi
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------32 Bit’ten 64 Bit’e geçiş
*Daha az enerji tüketen ürünlerwin7 ile 32 bit programları 64 bitte sorunsuz kullanabilirsin, 64 bit varken niye 32 bit di mi... kullan 64 bit tam verim al donanımından :)))
Abime lazımda hacı :F başka autocad indirmeye vakti yok idareten çalışsa yeter proje çizmesi gerekiyor.sonra 64 bitinide indirelim daha güzel çalışır :F -
64 Bit Rulz :| 32 de neymiş :D
-
nolanded bunu yazdı:
32 Bit’ten 64 Bit’e geçiş
-----------------------------Netsis Gibi Kurumsal Programlarda Çıkarıyor Sorun Bu Sadece Benim Yaşadıgım :)
-
şu İnternet explorer ın 64bit versiyonunda , 32 bit activex kontrollerini çalıştırmaması yüzünden flash animasyonları görüntüleyememe sorununu neden çözmemişler anlamış değilim.. ya da çözdüler de benim mi haberim yok..
-
yeni programlar çalışıyor, eskiler çalışmıyor.
x86 program files diye bir klasör açıyor be 32 bit programları oraya kuruyor.64 bit seçeneği olan programların 64 bitini kurman tabi ki daha iyi.mesela dalgınlığıma geldi winrar kurdum 64 bit winrar var onu kur dedi :)
eğer 64 bitle çok büyük bi kazancın olmayacaksa 32 bit kur ben ilk formatta tekrar 32 ye döneceğim