6630 Telefon Yardım
-
s.a hacılar benim yardıma ihtyacım war heryere sordum dogru düzgün kuruluım falan anlatmadlar a.q ya ben 6630 telefonuma az kontör yiyen bir msn programı istiyorum cart reader im var telefonumun usb kablosu kayboldu sadece hafıza kartını card readere baglıyıp bilgisayara foto veya bilgisayardan foto müzik vs. alışverişi yapıyorum bluetooth var:) nasıl kuracagımı anlatırmısınız
-
hadi balık günündesin bendede 6630 var msne mi ekle sana programı yollim
jp8yy@hotmail.com
-
ceptemsn
aggile messenger
windows messenger (mavi ekran hatası verir :D) -
Mig33.V3.05.BetaII.S60.SymbianOS

En çok kullanılan ve en az kontör harcayan messenger uygulaması.
Program Java'dır ve Midp2.0 altyapısına sahip bütün marka ve modellerde çalışabilir.
Gelelim özelliklere ;
-Mig33 kullanıcılarına titreşim gönderebilirsiniz.
-Resim gönderme fonksiyonu eklenmiş. ( Drekt kameradan çekebilir ya da telefonunuzda olan bir resmi gönderebilirsiniz. )
-Görsellik için birçok yeni Smilei eklenmiş ve arayüzleri değiştirilmiş. Modern bir görüntü var.
-Çevrimdışı olarak hesabınıza girebilirsiniz.
-3.02'de varolan en büyük hata ( Yazıların sığmaması ve enine olarak ekrandan taşması ) düzeltilmiş.
Kısacası en iyi messenger uygulaması daha da iyi bir seviyeye ulaşmış. -
en iyisi bana göre turbo msn walla ben senelerdir kullanıyorum çok ta memnunum
o agilemessengeri,ceptemsn i denedim bok gibi kontör dayanmıyor ama mig33 ü bilmiyorum :)
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Mig33.V3.05.BetaII.S60.SymbianOS

Program Java'dır ve Midp2.0 altyapısına sahip bütün marka ve modellerde çalışabilir.
Gelelim özelliklere ;
-Resim gönderme fonksiyonu eklenmiş. ( Drekt kameradan çekebilir ya da telefonunuzda olan bir resmi gönderebilirsiniz. )
-Görsellik için birçok yeni Smilei eklenmiş ve arayüzleri değiştirilmiş. Modern bir görüntü var.
-3.02'de varolan en büyük hata ( Yazıların sığmaması ve enine olarak ekrandan taşması ) düzeltilmiş.
Kısacası en iyi messenger uygulaması daha da iyi bir seviyeye ulaşmış.
mig33.3.05.BetaII.rar (
-----------------------------c/p den sonuç ? linkyok!! :D
Arkadaşım az veya çok kontör yiyen bi program yok . Senin ve karşıdakinin yazdığı yazının az veya çok olmasıyla alakalı. 1 gün msn de dur çevrimdışı 1 veya 2 kntr gider oda ilk girerken kntr harcar. Ama 2 dk. dur resim gönder karşıya 10 - 15 kntr gider !! sana verichat 'i öneririm. Forumda mevcut msn pro ları
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Mig33.V3.05.BetaII.S60.SymbianOS

Gelelim özelliklere ;
Kısacası en iyi messenger uygulaması daha da iyi bir seviyeye ulaşmış.
-----------------------------arada bu s60 icin 6300 s40