7-8 Yaş Grubu İçin Oyun Aranıyor.
-
Taz wanted diye bi oyun vardı eskiden bende oynamıştım tazmanya canavarının afişleri var işte wanted yazılı onları bulup yok etmeye çalışıyorsun grafik bakımından 7 10 yaş arası çoçuklara hitap ediyor. Oynanabilirlik ise 13 18 :P
-
ko
ver eline çarı kassın sende satarsın
edit: sadece başlığı okuyup yamıştım k. bakma :D
kız çocuğu ve d. günü hediyesi olarak: giydirmeli kes yapıştırmalı degiler oluyor ondan al derim
-
kız giydirme flash oyunları arşivi yap cd çek hediye et :)
-
CHİCKEN İNVADERS ( c/p) yaptım inglizcesini
öyle bir oyun var oynaya bilirimi .
-
Benim kardeşim 9 yaşında 4 yaşından beri cs oynatıyorum. ama bu kız oldugu icin daha uysal şeyler oynat. gta vice city falan olabilir.
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
RootB bunu yazdı:
Sims.
Ben salağım ya simsi düşünemedm daha yeni okuma yazma öğrenen çocuk için... :/Sims ağır gelir :P
-----------------------------la simste seks meks var alma sakin aq zaten sims 2 nin ilk bölümünü geçemedim :D kari sikiom paso.
-
sims veya barbiele bişi al
-
Gta sanandreas al.geta getaa! Benim 5 yaşındaki kuzenim oynuyor arabaya takla bile arttırıyor.
-
Hoca kardeşim 8 yaşında CoD2, CoD4, CoD6, Rainbowsix;vegas 2yi bitirdi yanında age of serileri ve warcraft3 oynuyo oyun falan hikaye bırak istediğini oynasın
-
Sims öneren bikaç kişi var. Daha önce o yaştaki kız kardeşlerine oynattırdı herhalde ?
Herşeyi geyiğe vurmayın.. arkadaş 8 yaşında diyor..
Ayrıca sims midir ne skmdir herkes tutturmuş güzel oyun diye.. Uyuz oluyorum şu tarz oyunlara..
Flash oyunlardan başlasın. fazla kafa yoracak oyun bozar insanı (: