7 Domain Arasında Seçim
-
öncelikle açağım site ingilizce oyun tanıtımı yapmak içindir oyunblog.org sitem var gameblog.us alsam seo açısından iyi olur mu ? com.net.org olmasımı lazım daha iyi sonuçlar için?
GameBlogSite com
GameBlogOnline com
GameSiteInfo com
GameBlogWorld com
GreatGameWorld com
RealFreeGame com
-
gameblog.us
edit: .us uzantısı seo açısından kendini kanıtladı bence. .com iyidir ancak hem akılda kalıcılık hemde seo açısından bu seçim iyidir hocam.
-
şuanda 7 siteyide almış olsam napacaktın hocam :D
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------gameblog.us
edit: .us uzantısı seo açısından kendini kanıtladı bence. .com iyidir ancak hem akılda kalıcılık hemde seo açısından bu seçim iyidir hocam.
-----------------------------tşkler .. fazla kasmaya gerek yok o zaman gameblog.us alıyorum:)
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------şuanda 7 siteyide almış olsam napacaktın hocam :D
-----------------------------guzel sooru :)
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------şuanda 7 siteyide almış olsam napacaktın hocam :D
-----------------------------ortalığı karıştıma le sende :D
-
ortalığı karıştırmaya çalışmıyorum. bir çok kişi bu işi yapıyor. uçup gidebilir. daha dikkatlı olması lazım hocamızın.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------ortalığı karıştırmaya çalışmıyorum. bir çok kişi bu işi yapıyor. uçup gidebilir. daha dikkatlı olması lazım hocamızın.
-----------------------------haklısın hocam müridlere güvendiğim için açtım konuyu çok kararsız kaldım biran :) nyse kararı verdim tşkler
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------ortalığı karıştırmaya çalışmıyorum. bir çok kişi bu işi yapıyor. uçup gidebilir. daha dikkatlı olması lazım hocamızın.
-----------------------------haklısın hocam müridlere güvendiğim için açtım konuyu çok kararsız kaldım biran :) nyse kararı verdim tşkler
-----------------------------saol hocam da sen herkese güveniyosun heralde? konuyu gizle bari :) gerçi üyelikler de açıktı en son
edit:konu dağıldı galiba biri şu adama cevap versin :)
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle açağım site ingilizce oyun tanıtımı yapmak içindir oyunblog.org sitem var gameblog.us alsam seo açısından iyi olur mu ? com.net.org olmasımı lazım daha iyi sonuçlar için?
GameBlogSite com
GameBlogOnline com
GameSiteInfo com
GameBlogWorld com
GreatGameWorld com
RealFreeGame com
-----------------------------hacım bence de gameblog.us iyidir ama içinden seçicem dersen oraya real saçma gider bence great da info online site de gereksiz yani gameblogworld
-
#saqeslanger üye alımları tekrar kapandı baya oldu.
#PoLiZei da kararını vermiş.