7 Gb Lik Dosyayi 2 Dvd Ye Nasil Bolerim ?
-
Elimde Cubase Sx downloadi var. 6.69 gb setup dizinini bozmadan dvd ye yazmak istiyorum. iso olarak indirdim.
Varmidir bunun bir yolu ? Yani 1nci dvd ile isi bittiginde 2nci dvd yi istesin
-
WinRar da sağa tıklayınca arşive eklede cilte böl diye bir seçenek çıkıyordu hiç denemedim ne işe yarar :D belki bu işe yarar
-
eeddiiittt : 1 dk önce zaten çözüm yukarıda verilmiş :)
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------
eeddiiittt : 1 dk önce zaten çözüm yukarıda verilmiş :)
-----------------------------Cozum o degil. :) rar ile parcalamak istemiyorum. 2 ayri dvd olacak.
1nci dvd de kurulum baslayacak bitince 2nci dvd yi isteyecek.
-
arşiv çıkarıcı olarak yapılır heralde.
-
aynı hesap işte 1. cd deki rarlı dosyalar bitince 2.cd deki rar lı dosyaları isticek .
Örnek olarak ;
1. Dosya Çıkarıldı.
2. Dosya bulunamıyor.
2.cd takar tmm dersin gene çıkarır :)
ama sen normal cd li oyun kurulumu gibi istiyorsun herhalde. exe oluyor yanlış hatırlamıyorsam.
-
winrar kullanarak bölündüğü zaman bazen hatalı olabiliyo. bizzat yaşadım ordan biliyorum :)
-
Edit: kendi içinde bölünmemiş mi?
.iso'yu aç bi winrar ile, orda DVD1 DVD2 falan var olabilir.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Edit: kendi içinde bölünmemiş mi?
.iso'yu aç bi winrar ile, orda DVD1 DVD2 falan var olabilir.
-----------------------------yok bolunmemis. Sanirim bunun icin her iki cd nin icinde hangi dosyalarin odlugunu bilmek gerekiyor.
ama kesin vardir bir cozumu.
-
Sıkıştırmak istemiyorsan biraz zor. Kurulum dosyalarını incelemen gerek. Önce hangi dosyaları kopyaladığını bulursan ilk dvd'ye onları koyarsın diğerlerini 2. dvd'ye atarsın. Ben eski nfs sürümlerini kendim tek dvd yapıyordum. 3-4 cd'likti bir txt dosyasında hangi dosyaları hangi diskten alacağı ayarlanıyordu.
Bu arada cubase 5 crack varsa gönderebilir misin?
-
alcohol%120 yle isoyu yeniden oluşturup iki disk e yazmayı dene sanıyorum böyle bişey olamsı lazımdı