folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 7 Gün İçinde Telefon İade Olayı

7 Gün İçinde Telefon İade Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

2 Gün önce Turkcell den  Lumia 1320 aldım bugün fark ettim ekranın altında  sağlı sollu ufak sarı lekeler oluştu ne diyecem şimdi ben alın

bunu bana yenisinimi verin diyecem

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

7 gün internetten alınan ürünler için iade süresi.Mağazadan alınan ürünler için süre 30 gün.30 gün içerisinde bir sorun olursa mağaza ürünü alıp birebir değişim veya hediye çekiyle iade yapmak zorunda.Fakat Turkcell bildiğim kadarıyla bu konuda uyuz.Garantiyi hangi firma veriyorsa onla uğraşın diyorlar.Birde Nokia'nın garantisini TeleService diye bir boktan firma veriyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

inşallah pürüz olmaz

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

7 gün internetten alınan ürünler için iade süresi.Mağazadan alınan ürünler için süre 30 gün.30 gün içerisinde bir sorun olursa mağaza ürünü alıp birebir değişim veya hediye çekiyle iade yapmak zorunda.Fakat Turkcell bildiğim kadarıyla bu konuda uyuz.Garantiyi hangi firma veriyorsa onla uğraşın diyorlar.Birde Nokia'nın garantisini TeleService diye bir boktan firma veriyor. 

yanlış, otur 0 :)

7 gün mesafeli satışlarda geçerli olan sorgusuz-sualsiz iade süresi. 

30 gün ise ayıplı maldaki seçimlik hakkın süresi. nedir bu hakları? para iadesi, değişim, onarım.

gideceksin ben para iadesi istiyorum diyeceksin, tutanak tutturacaksın servise gönderecekler, onay gelince paranı alacaksın. imzalattıkları kağıda para iadesi yazdır, onarım falan yazmaya kalkarlar yeme sakın. onay gelince de hediye çeki vs. vermeye kalkarlar onu da yeme paranı iste, tüketiciyi koruma kanununda böyle böyle yazıyor de, hakem heyetine giderim de vs. 

ben ultrabook almıştım 2bin küsüre bimeksten gittim geri verdim bilgisayarım kasası sallanıyor diye :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

yanlış, otur 0 :)

7 gün mesafeli satışlarda geçerli olan sorgusuz-sualsiz iade süresi. 

30 gün ise ayıplı maldaki seçimlik hakkın süresi. nedir bu hakları? para iadesi, değişim, onarım.

gideceksin ben para iadesi istiyorum diyeceksin, tutanak tutturacaksın servise gönderecekler, onay gelince paranı alacaksın. imzalattıkları kağıda para iadesi yazdır, onarım falan yazmaya kalkarlar yeme sakın. onay gelince de hediye çeki vs. vermeye kalkarlar onu da yeme paranı iste, tüketiciyi koruma kanununda böyle böyle yazıyor de, hakem heyetine giderim de vs. 

ben ultrabook almıştım 2bin küsüre bimeksten gittim geri verdim bilgisayarım kasası sallanıyor diye :)

dayı ben şimdi yarın turkcell e gidip telefonu  masaya vurup değiştirin bu telefonu deme  hakkım yokmu ?

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Özet olarak yarın gidip biraz tantana yap hocam yoksa umurlarında olmaz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Özet olarak yarın gidip biraz tantana yap hocam yoksa umurlarında olmaz. 

+1 aynen biraz böyle yap yoksa değiştirmezler nasıl ürün satıyorsunuz de azarla biraz sizi şikayet edecem falan de.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Salako geldi aklıma kavhede millet gazı verip ağanın karşısına yolluyo sonra bir ton dayak yiyip geri geliyor :)

Yol Güzeldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

Salako geldi aklıma kavhede millet gazı verip ağanın karşısına yolluyo sonra bir ton dayak yiyip geri geliyor :)

Hahaha ne güldüm be hocam benzetme iyiydi :):)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

dayı ben şimdi yarın turkcell e gidip telefonu  masaya vurup değiştirin bu telefonu deme  hakkım yokmu ?

o sarı lekelerin oluşmasında senin bir hatan yoksa çıkar vur masaya :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

o sarı lekelerin oluşmasında senin bir hatan yoksa çıkar vur masaya :)

yok kardeşim aksam üzeri kardeşim fartk etti

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 1221 Toplam Mesaj: 12