folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder 7 Kutu Redbull İçtim Ölürmüyüm Acaba Sabaha Kadar? [ Bısı Daha Sorucam Bakın Hele ]

7 Kutu Redbull İçtim Ölürmüyüm Acaba Sabaha Kadar? [ Bısı Daha Sorucam Bakın Hele ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    ya beyler hıcbısı olmadıda bana ıntıhar ıcın guzel bısı deyın yada aranızdan böle  gözu tok bırısı varmı ? benı öldurebılıcek ? yemın ederımkı saka degil ? madem kendımı ölduremıyorum

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Jiqsaw bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim bildigim şahap haramdı :) murid in kafa ii sanırım :))))
     kafası güzel sensin galiba hoca dinimizce içki haram adamda votka haram die içmedim yazmış ayrıca bildigim kadarı ile 6 bardak nescafe içmek komaya sokuyor kafein miktarı yuzunden

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    End0t0ksiN bunu yazdı:
    ya beyler hıcbısı olmadıda bana ıntıhar ıcın guzel bısı deyın yada aranızdan böle  gözu tok bırısı varmı ? benı öldurebılıcek ? yemın ederımkı saka degil ? madem kendımı ölduremıyorum
    simdi bak cevredeki en yüksek binanın catısına cıkıosun tabi yanına bi tülbent veya kafaya takılan bandajlardan alıosn tmm mı sonra onunla gözünü kapatıosun sonra koşmaya baslıosun merak etme bişi anlamazsın :D rahat rahat ölürsün xD hatta kosarken taklada atabilirsin salto fln yani artistik patinaj olur bir nevi

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 3631 Toplam Mesaj: 14