İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
7" Tablet Pc+ Android 2.2 +Wifi+Kamera+Lan+Usb 180 Tl
7" Tablet Pc+ Android 2.2 +Wifi+Kamera+Lan+Usb 180 Tl
-
Arkadaşlar gittigidiyorda gezinirken denk geldim. bu ürün hakkında bi duyum alan daha önce görmüş olan vs.. varmı ?
link : http://urun.gittigidiyor.com/7-quot-TABLET-PC-ANDROID-2-2-WIFI-KAMERA-LAN-USB_W0QQidZZ39610427
-
video falan görmeden alma bence :S resim aldatıcvı olabilir.
-
tabletler hakkında acaip iştahım kabarık zaten bu ara,
böle ürünleride gördükçe atlayasım geliyo ama yarın bigün elimizde dokunamamatik ekranlı bişi kalmasından korkuyorum :)
-
yok aga almıyorum zaten :S
ama hani daha önce gören bilen duyan varsa bi bilgilendirirse bi gözden geçirirz neymiş ne değilmiş öğreniriz
-
Sormayın Hocalar bendede biir Tablet sevdesı var Gördükce alasım gelior ama içerik Tamamen Farklıdır bence bu kadar iyi görünmüodur daha dandik görünüordur
-
-
Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------
Sormayın Hocalar bendede biir Tablet sevdesı var Gördükce alasım gelior ama içerik Tamamen Farklıdır bence bu kadar iyi görünmüodur daha dandik görünüordur
-----------------------------para toplayıp bi tane ipad alalım dönüşümlü kullanırız :)
-
10 14 gun dıyor deal den gelıyor olabılır tam okumadım 99 dolar zaten fıyat normal alınabılır
-
hocam tabletler çin malı olmasına ragmen fiyat pahalı alibaba'da 70-80 dolar
-
dealdan getirilen ürünlerden. ordan getirip komisyonla satıyorlar. ürünü deneme fırsatım oldu fiyatına göre oldukça kullanışlı
-
İşlemcisi 1GHz in altında olan tablet alınmaz... Flash desteğini çekmeye başladı... Bende bi ara heves ettim araştırdım falan, özelliklerini biliyordum ama unuttum. Aklıma geldikçe yazarım.