7 Tane Rapid Premium Account
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Jande dayanmaz muhtemelen :D pm atarsın hallederiz yaw :P
KAÇIRMAYIN !! BU GECE BİTİYO
Overview of the Account: 906305Login: hellboypt Expiration date: Mon, 22. Dec 2008 Traffic left: 743 MB (+56 GB) RapidPoints: 3000 Server time: 20.12.2008 19:35:13 Used storage: document.write(setzeTT("0"))0 MB
RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 61.00 GB Files: 0
You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 22.12.2008. It is 1 days remaining.
ŞİFRE : 123123
asılın :D
-----------------------------Noname saol dostum ben bunu cok fena somurdum gece cryptload a bır verdım lınklerı sabah kalktım 11 tane fılm ınmıs:D:D cok fena somurdum hemde:D:D saol dostumm -
Elli kez diyom böyle uygulamaları ulu orta vermeyin herkes giriyor 1 saatte bitiyor pre:S
-
post atmayın anasayfada görünmesin kota hemen bitmesin :D
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
Elli kez diyom böyle uygulamaları ulu orta vermeyin herkes giriyor 1 saatte bitiyor pre:S
-----------------------------ben veriyom kardeşim :D netcen .D
Fikrim geldi ! KOnuyu açan kişinin isteği üzerine konu ziyaretçilere kapalı olabilsin.Ama limiti olsun mesela günde max 2 konu ziyaretçilere kapalı şekilde açabiliriz gibi.
BU tür uygulamalarda kolay olmuş olur !!
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben veriyom kardeşim :D netcen .D
Fikrim geldi ! KOnuyu açan kişinin isteği üzerine konu ziyaretçilere kapalı olabilsin.Ama limiti olsun mesela günde max 2 konu ziyaretçilere kapalı şekilde açabiliriz gibi.
BU tür uygulamalarda kolay olmuş olur !!
-----------------------------olabiliir fkrine güzel gelmiş kapalı olsun konu yada senın bu sekılde actıgın konuya bır gıren 1 hafta boyunca gıremesın öle bişiler olsa oda güsel olur
-
holye söyledim hoşuna gitti =)
-
LOGIN=5879306
PASSWORD=MdePkbqbGWşimdilik
Login: 5879306 Expiration date: Thu, 15. Jan 2009 Traffic left: document.write(setzeTT(""+Math.ceil(997061/1000)));998 MB (+25 GB) RapidPoints: 11000 Server time: 22.12.2008 17:35:54 Used storage: document.write(setzeTT("0"))0 MB RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 30.97 GB Files: 1 -
şifreleri veren arkadaşa çok tşkrlr.çok iyi oldu bu.