folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder 7 Yıl Önceki Hakaretler Başımıza Bela Oldu

7 Yıl Önceki Hakaretler Başımıza Bela Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Lise zamanı(2006) bir kaç lise hocasına internet sitesi aracılığı ile hakaret ediliyor. Bu hakaret içerikli site c. savcılığına şikayet ediliyor. 3 yıl sonra siteye giriş yapan öğrenciler  iplerden evleri tespit edilerek ifadesi alınıyor (2009) çocuklar olayın kendilerinin yapmadığını. O zamanlarda tanıştığı bir çocuğun yaptığını söylüyor. Tek suçlarının internetlerini kullandırtmak olduğunu söylüyor.

Yıl 2013 Dava açılıyor. Lise hocaları geliyor. (suça sürüklenen çocuk sıfatıyla çocuk mahkemesinde) 2 sanıktan 1 tanesi mahkemeye geliyor (sanıklar 23 yaşlarındalar) diğeri üniversite bitmiş memlekette çalışıyor. İfade aynen veriliyor ama ne hakim ne de şikayetçi memur hocalar  inanmıyorlar. Şikayetler geri alınmıyor. Sanık kişi "-Sayın hakime hanım, bu olayı yapan kişinin sadece ismini biliyorum, fiziksel kanıt olarak XXXX.com dan gelen ip girişlerine bakın sonra giriş yapan ip ne benim ne de diğer suçlanan arkadaşımın ip'si ile eşleşiyor. Türk telekomdan gelen kağıttada son giriş yapan ip nin tespit edilemediği yazıyor sayın hakim" diyor. Hakim bu söylenenleride pek önemsemiyor ve diğer sanık için yakalama emri çıkartıyor. Hakim hanım zaten teknolojiden pek anlamıyor anladığım kadarıyla zira site nasıl açılıyor bu nasıl oluyor diyip soru sorup duruyor.

Soruyorum size deniz fenerleri, kamyonlarla çalanlar dururken bu neyin adalet arayışı.

Bu memlekete iyi olursan Kötü oluyorsun, kötü olursan iyi oluyorsun.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek

abi geçmiş olsun tanıdık biriyse eğer,

buna benzer birşey lisede bizimde başımıza gelmişti.

derste video çekip hocayla da**ak geçmiştik, onu youtube ' da paylaştık. şikayet olunca müdür yardımcı bizi odasına çağırdı.

youtube.com diye bir sayfa açmışsınız o sayfayı kapatın yoksa okuldan atarım demişti :|

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senin basina mi geldi bunlar ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

senin basina mi geldi bunlar ?

Bir tanıdığımın.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

sağlam bi avukatla tazminat davasına git. dava öncesi sağlam bi prikolog ile görüş ve bi rapor al.

işte ben daha önce hakim karşısına çıkmadım. daha önce ben bi suç işlemedim. benim yüzümü kızarttılar ben böyle biş yapmadım. beni aileme ve arkadaşlarıma karşı rezil ettiler gibisinden....

psikolojim bozuldu diye rapor al. sonrada sağlam bi avukatla tazminat davasına bastır al tazminatını keyfine bak.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Geçte olsa adalet tecelli etmiş, bunda bir sorun yok, internetini kullandırmıyacaktı o arkadaşların, böyle bir savunma olmaz hem, geçmiş olsun bu aşamadan sonra iyi bir avukat tutmanız şart,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Adaletinizi sikeyim deyince suçlu oluyoruz, o arada bi iki kişi öldürdüm, bi de tecavüzüm var diye dilekçe verirlerse sorun kalmaz bence.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Bilirkişi talep et. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Hepimizin kanının hızlı aktığı zamanlar oldu, görmezden gelinebilirdi.
    Hani geçenlerde TBT'de bu hesabımla (eskisi kolaymaille birlikte gitmişti) yazdığım bazı yazılara baktım.
    Sebep yokken iyi bir şekilde beni eleştiren birine sövmüşüm, bakınca utandım. O zamanlar iyi düşünemiyor insan... :)

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Annemin su saatini çalıp kendi sus vanasına takan kadın ceza almadı arkadaş. Kadın komplo kuruyorlar ben yapmadım dedi. Bu şimdi yerine göre adalet oluyor abi. Ayrıca bu işin bi zaman aşımı yok mu?

Adalet yerini bulmuş diyen arkadaşa birşey sormak istiyorum. Ben öğrenci olarak evime hergün birisi geliyor. Gelen kişilere internetimi kullanma diyemiyorum. Herhangi biri yasa dışı iş yapsa 3 sene sonra sorguya çekseler ben bu adamı nereden bulacamda hakim beye teslim edeceğim? Amk ne lan bu sinir olduğum adamın netine girip ana bacı kayayım o zaman ? Hele ki site içeriğini değiştiren son kişi ne arkadaşım ne de o nun arkadaşı. Türk Telekom'un tespit edemediği bir ip adresi. Ama bunu arakdaşım hakim hanıma belirtince hakim hanım ifadeye bu kısmı eklemiyor.

DrKill tarafından 11/Eyl/13 19:26 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ergenlik zamanlarımda isyan ettiğim bazı kişiler insanlar olmuştur. 

Şahısa özel hiç bir yerde bir şey söylemedim amma mevcut duruma isyan etmişliğim vardır herhalde.

webhatti forumtr postakusu cyber-warrior tahribat facebook her yerde üyeliğim var on binlerce post kasmışımdır ev çoçuğuyuz yani bu demek oluyor ki biri ayar olsa bir lafı yanlış anlasa hakkımızda soruşturma açılacak ha.

vay arkadaş vay. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 23