7 Yılda Ne Varsa Sattık Silaha Yatırdık
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Genel kurmay genel sekreteri 1,5 milyar dolar civarı olduğunu söylemişti
haberlerde izleseydiniz böyle saçma haberlere kanmazdınız.
-----------------------------
benden çok yaşayacaksın :)
-
bunlar neden yaplyo gelecekte bizi neler bklyr bi düşün bakalım.belki basar.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Türk PKK sı.O özel kuvvetler devletin kendilerine verdiği yetkiyi kendi hesaplarına kullanmadılar mı ? Gidipte Gladyonun askeri olmadı mı ? jitem in neler yaptığını az çok biliyorsunuz ? Türkiye'nin Nükleer silahları vardır bunu çok güvendiğim bi kaynaktan duydum ve yine çok güvendiğim başka bi kaynaktan teyit ettirdim.İsteyen inansın isteyen inanmasın.Herkes soruyor Türkiye'nin silahımı yok parası mı şimdiye kadar 3-5 çapulcuyu nasıl bitiremedik.Kimse bu sorunun cevabını aramıyor mu ?
Devletin içinden pkk nın bitmesini istemeyen şerrefsiz satılmışlar temizlenmediği sürece pkk bitmez.Bunu buraya yazıyorum.Ya içimizdeki hainleri deşifre edip tasfiye edceğiz yada bu belayla daha uzun bir süre yaşayacağız.Derin Devletimiz bilmiyor mu bi kaç tane güçlü bomba atarak kandil dağının ebesine atlamayı.Ama bunu yaptırmıyorlar işte ? Kim ben terörü bitireceğim dediyse kim ben kanlı ilişkileri deşifre edeceğim dediyse ya helikopteri düşürüldü kaza dendi ya tırın altına sokuldu ya da başka başka şeyler yapıldı.Medya buna göre yönlendirme yaptı kamuoyu koyun gibi saf oldu.Kimse bilmiyor mu medyanın silahtan daha güçlü olduğunu ? Bugün pkk nın hala neden bitmediğini sorarsanız derim ki gidin medya patronlarına gidin para babalarına.Onların ortak olduğu amerikalılara ve diğer işbirlikçilerine..
-----------------------------Jitem, Özel Kuvvetler? :)
Bu sağlam kaynaklar da ben hariç herkese rastlar hayırlısı.
-
üfürmek bedava...
-