7 Yıllık Kasa
-
benim malatya daki pc de p3 600
parçalar öyle bi toz tutmuşki toz katmanı sayesinde ses duyulmuyor :D
-
onlarca kasa temizlemiş biri olaraktan ve yüzlerce kasanın tozunu yutmuş biri olaraktan sana tavsiyem şudur.
komprasörler var eğer bulabilirsen onlarla 50 cm uzaklıktan tut yavaş yavaş temizle :D şu benzincilerde lastikleri şişirmek için olanlar var onu şiddetle tavsiye ediyorum... sankim sıfır alınmışa çeviriyor kasayı
dikkat edeceğin nokta fanlara 3 beş kez tut tozlar hep fanda oluyor genelde.. özelliklede işlemcinin fanı ve power fanından acayip toz çıkıyor ağğğ bu kadar toz bunun neresinden çıkıyor falan dion :)
-
temizlemelisin, bozulma derken fanlar toz yutup zamanla mil ile pervane arasındaki açıklık artıyor temizlediğinde de fanın vızır vızır ötmesi gibi bir problemle karşılaşabilirsin, fanı değiştirirsin zaten 15-20 tl ayrıca cpu üzerindeki iletken macunu yenilemekte de fayda var kuruyarak çatlayıp işlemcinin ısınma problemlerine yol açar sadece temizlemek değil bu şekil bir bakım da uygularsan aletin penformansı artar
-
temizledim bişi olmadı fanlarda ötmüyo :D pc ye baq bnden sağlam
:D -
kompresor ile hava tutulmadan temizlenmis bilgisayar tam anlamiyla temizlenmis sayilmaz
buzul rulez
Toplam Hit: 1892 Toplam Mesaj: 16