700 Tl Limitim Var Telefon Alacağım Önerileriniz Nelerdir.
-
Bu konuyu 2 gün önce açsaydın limango.com da Sony Ericsson Xperia Arc S baya bi indirimdeydi. Kendimde Xperia S olduğu için almadım ama o fiyata asla kaçırılmayacak bi telefondu.
-
-
Herkeze yardımlarından dolayı teşekür ederim galiba samsung galaxy w alacağım en ucuz 699 liraya buldum daha ucuza bulabilirmiyim ki?
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------Herkeze yardımlarından dolayı teşekür ederim galiba samsung galaxy w alacağım en ucuz 699 liraya buldum daha ucuza bulabilirmiyim ki?
-----------------------------
nerden buldun ? media marktta 725 ti -
salaklık etme nexusu kaçırma bulamazsın öyle fiyata ! sony ericsson sakın almayın ayrıca "android işlemci" nedir abi ya
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------Herkeze yardımlarından dolayı teşekür ederim galiba samsung galaxy w alacağım en ucuz 699 liraya buldum daha ucuza bulabilirmiyim ki?
-----------------------------aynen al bu telefonu karıştırma gerisini
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------salaklık etme nexusu kaçırma bulamazsın öyle fiyata ! sony ericsson sakın almayın ayrıca "android işlemci" nedir abi ya
----------------------------- -
HeYeT bunu yazdı:
risk53 bunu yazdı:
nerden buldun ? media marktta 725 ti
-----------------------------burdan hocam
-
Samsung Galaxy W i8150
http://www.bimeks.com.tr/urun/120874/samsung-i8150-galaxy-w.aspx
almayı düşünüyorum dostlar nasıldır acaba bu cihaz. veya iyisini önerebilirmisiniz. 700 tl civarında
-
by_ugr bunu yazdı:
-----------------------------Samsung Galaxy W i8150
http://www.bimeks.com.tr/urun/120874/samsung-i8150-galaxy-w.aspx
almayı düşünüyorum dostlar nasıldır acaba bu cihaz. veya iyisini önerebilirmisiniz. 700 tl civarında
Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Arkadaşıma aldık şu an gayet memnun ve hiç hata vermedi. Bir kere kamerası çalışmadı hata veriyordu onu da çalışan hizmetlerden durdurdum ve geri açtığımda çalıştı yani bi sorun çıkmadı. Tavsiye ederim :)