7,000,00 TL İle İşe Girebilirmişim?
-
Benmi Anlamadım Olayı Yoksa Olaymı Çok Saçma ?
-
7000 tl yi bana ver.Gel seni asistanım yapayım.Benim işlerimi takip et. =)
Hocam bırakın böyle işleri... Genelde dolandırılman söz konusu olabilir.
Kimsenin lafı ile iş yapma.Mantıklı ol.Değerlendir....
-
Birileri bir film çeviriyor o kesin de sonu nasıl biter bilemiyorum.
Bu iş Etik değil onu biliyorsun zaten, maalesef ülkenin sisteminin sorunu.
Ha olayın gerçek olma ihtimali var da yok da nereden bilebiliriz...
Adam sağlamsa,güvenilirse yapıyordur illegal olarak, değilse de seni dolandıracaktır bu kadar basit.
Bizim yorum yapabileceğimiz bir şey değil, adamı tanımıyoruz, kurumu bilmiyoruz, seni bilmiyoruz.
İpler senin elinde, Kendi Tercihin... ( Not: Bu tarz tokatlanan adam çok! )
İşten çıkarılma durumu her zaman ihtimal dahilindedir, sözleşme şartlarına göre ihtimal değişir.
İşe sokulduktan sonra dolandırılacağını zannetmiyorum, sen de vade öner güvenmiyorsan :P -
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Birileri bir film çeviriyor o kesin de sonu nasıl biter bilemiyorum.
Bu iş Etik değil onu biliyorsun zaten, maalesef ülkenin sisteminin sorunu.
Ha olayın gerçek olma ihtimali var da yok da nereden bilebiliriz...
Adam sağlamsa,güvenilirse yapıyordur illegal olarak, değilse de seni dolandıracaktır bu kadar basit.
Bizim yorum yapabileceğimiz bir şey değil, adamı tanımıyoruz, kurumu bilmiyoruz, seni bilmiyoruz.
İpler senin elinde, Kendi Tercihin... ( Not: Bu tarz tokatlanan adam çok! )
İşten çıkarılma durumu her zaman ihtimal dahilindedir, sözleşme şartlarına göre ihtimal değişir.
İşe sokulduktan sonra dolandırılacağını zannetmiyorum, sen de vade öner güvenmiyorsan :P
-----------------------------Aynen bizde ole yapmayı duşunuyoruz vade onerecez,vadeye yanaşmassa herşey anlaşılır zaten...
paylaşımın için tşk ederim -
adam demişki arkanı dön, ben de seni bi güzel tokmaklıyım :D sende bize arkamı dönsemmi dönmesemmi diye soruyorsun.
-
nasıl bi akraba yapınız var merak ettim:D
-
o dedigin fiyata degil de 5 ,000,00 Yapan bırılerı var kesin yapıyorlarda verdikleri üçret az yanı Sana beş Sene Kesin Sözü Verıyor Sonrada zaten ya Kadrolu olursun yada yol Alırsın lafıda gecıyor
-
yeme böyle şeyleri hocam.
-
Şakamısınız siz yav :D :D 7 bin Tl bi tarafı açık kalmış rüya felan görmüşdür
-
Yapılıyor. Genelde devletin özellikle belediye ve iski gibi kurumlarında mühendis ve müdür tayfası, kendi onayı ile eleman alınan yerlere ücret karşılığında eleman soktuğunu duydum.
Bir ara ereğli demir çelik fabrikasında çalışan tanıdıklar da anlatıyordu, para karşılığında şirkete eleman alındığını.
Olabilir, normal bir şey...