720 Saatlik Film "Ambiancé"
-
720 saat yani 30 gün sürecek olan filmin ilk fragmanı yayımlandı fragmanı bile 1 saat 12 dakika sürüyor ikinci fragmanı ise 72 saat sürecekmiş. Nasıl bir ruh hali ile bu işe kalkıştılar tam olarak anlam veremedim ilk fragmanında otu boku çekip koymuşlar biraz renkleri karartmışlar pek birşey anlayamadım herhangi bir laf söz duyamadım fragmanda 2. fragmanı merakla bekliyorum. 2020 yılına kadar Anders weberg ölmezse filmin 2020 yılında gösterime girmesi planlanıyormuş. Sümer Kolçak kafası olsa gerek...
-
2014 yılında kota yüzünden film izleyemez olduk
-
hmmmm o kafa yanii...
-
kaç günde çektiler acaba filmi
-
Filmi sinemada verirlerse artık millet salona çadır falan kurar.
-
konusu ne ? neyi anlatıyor hocam.. fragmandan anladığını özetler misin.
birde kategorisi ne? aksiyon mu, yaşanmış bi savaşı filmleştirmişler mi, komedi mi, dövüş mü ne yani, yoksa bi adamın hayatını mı anlatıyor
-
Mustafa bunu yazdı
Filmi sinemada verirlerse artık millet salona çadır falan kurar.
:)))))) ancak dizi şeklinde ya da max 3 saat olmakla beraber seri film şeklinde çıkarsa çıkar her halde :D
-
Bundan birkaç yıl önce 10 günlük uzunluğu ile tüm zamanların en uzun filmi Modern Times Forever olmuşken İsveçli sanatçı ve yönetmen Anders Weberg bu rekoru alt üst etmeye hazırlanıyor. Ambiancéismini taşıyan film tamı tamına 720 saat (yani 30 gün) sürüyor ve 2020′ye kadar da tamamını görme şansımız olmayacak. Fakat filmin 72 dakika süren ilk fragmanı yayında…
Fragman 20 Temmuz’a kadar görücüye açık durumda, o yüzden gözünüzü çabuk tutun. Filmin yönetmeni Ambiancé için “uzay ve zamanın gerçeküstü hayalsi bir yolculuğu” diyor. Ayrıca Weberg, bu filmin kariyerindeki son film olacağını ve 2020′deki tüm dünyada yapılacak gösterim sonrasında filmin tüm kopyalarının imha edileceğinin de altını çiziyor.
Filmin 7 saat 20 dakikalık ikinci fragmanının 2016′da, 72 saatlik üçüncü fragmanının da 2018′de yayınlanacağını ekleyelim. 2020′de ise bir ay sürecek olan gösterim planlanıyor.
http://www.sinematopya.com/2014/07/tum-zamanlarin-en-uzun-filmi-ambiance-yolda.html
2020 yılında gösterime girecek ve 1 ay sonra imha edilecek diyor. yani çıktığı ilk gün izlemeye başladın başladın sonra bi daha göremicen :D
-
Daft bU sefer bunu nereye yükler çok merak ediyorum :)
-
karadedeler olayına benzemesin hocam.film dediğin en fazla 5 saat olsun. bune amk.1 ay sonra imha edilecekmiş.Neyin kafasını yaşıyo la bunlar.adam 30 gün boyunca durmadan bunu izlese , izleyemezde hadi izledi diyelim.beyin travması geçirir.
Amaç büyük ihtimalle rekoru geçmektir.Çek çek birleştir hesabı bir film büyük ihtimal.
-
ortalama 90 dklık avi 700 mb ise
43200 dk lık film X ?mb
içler dışlar yapın :D
336000 mb > 328,125gb
yanlış hesaplamadıysam :) bu film korsana düşmez :D