75 Site Hacked By Entrika

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ofarslann
    ofarslann's avatar
    Erkek
    beyler siz böyle konuştuğunuza göre, hackerlik terimini hackerliği ananızın karnında öğrenmişsiniz

""Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!"" M.Akif ERSOY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Anamın karnında öğrendim diye bir şey savunmadım. Anlamını bilmeden kullananlar yüzünden terimden nefret ettiğimi söyledim. Alakalı cevap yaz nerenden okuyorsun anlamadım.

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ofarslann
    ofarslann's avatar
    Erkek
    jezreel bunu yazdı:

Anamın karnında öğrendim diye bir şey savunmadım. Anlamını bilmeden kullananlar yüzünden terimden nefret ettiğimi söyledim. Alakalı cevap yaz nerenden okuyorsun anlamadım.

sana bir lafım yok kardeş..ama önce bir düşün neden böyle br cevap yazdığımı.senden sonra ben mesaj yazdı isem bu sana cevaben mi olmuş oluyor..ben sadece genelleme yaparak konuştum..alıntıda yapabilirdim ama o kadar kişinin yazdıklarını alıntımı yapacaktım teker teker..senin yazmış olduğun mesajla benim yazmış olduğum mesajı ayırt edemiyorsan orası senin sorunun..!

""Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!"" M.Akif ERSOY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek
    ya bu kadar abartmanın manası yok iiyi yada kötü sizin tarzınız değil belkide ama arkadaş bu yöntemle deface yapmış evet belki çoğumuz sevmiyoruz bu yöntemi ama bi yöntemmi yöntem hanginiz inkar edicek bunu ,bu şekildede deface yapılıyo başka yöntemlerlede bırakın bunları tartışmayı hacker mış lamermış yok 6 yaşındaki çocuk yapıyomuş, bildiği yöntemi kullanmış sakız gibi uzuyo konu....

You think the game is over ? It has just begun ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    helal olsun kardeş a.q.
Toplam Hit: 10014 Toplam Mesaj: 26