folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 76 Yaşındaki Dedemin Üzerine Kredi Çekebilirmiyiz ?

76 Yaşındaki Dedemin Üzerine Kredi Çekebilirmiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

İmkan varsa baskasi uzerine rahat alirsiniz yuksek bi miktar degil. Ozellikle garanti ve yapi kredi oldukca kolaylik sagliyor

Hocam, nedenini bilmiyorum ama vermiyorlar. Kredi kartına sahibim, düzenli şekilde ödemelerimi yaparım. Geçmişte daha önce kredi çekmedim ve hiç bi bankaya takıntım olmadı, üstelik büyük meblalar çevirdim hesabımda, şimdi bi 15.000 kredi çekmek istedim vermediler, ortalama aylık belgeleyebildiğim bi memur maaşı kadar para kazanıyorum ama olumsuz çıkıyor talebim.  Delirmemek elde değil.  Arkadaşım 3 bankaya taktı  7 yılda zar zor ödedi, 4-5 kredi kartı patlattı birine hala borcu var ama gel görki gitti 5 bin lira bi kredisi onaylandı çekti, 4 binlira bi onaylandı onuda çekti, üstelik aynı bankadan. Bu bankalar ödemeyene mi kredi veriyorlar çözemedim. Eğer öyleyse 1-2 ay ödemeyim kredi kartı taksitlerini.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

İmkan varsa baskasi uzerine rahat alirsiniz yuksek bi miktar degil. Ozellikle garanti ve yapi kredi oldukca kolaylik sagliyor

Hocam, nedenini bilmiyorum ama vermiyorlar. Kredi kartına sahibim, düzenli şekilde ödemelerimi yaparım. Geçmişte daha önce kredi çekmedim ve hiç bi bankaya takıntım olmadı, üstelik büyük meblalar çevirdim hesabımda, şimdi bi 15.000 kredi çekmek istedim vermediler, ortalama aylık belgeleyebildiğim bi memur maaşı kadar para kazanıyorum ama olumsuz çıkıyor talebim.  Delirmemek elde değil.  Arkadaşım 3 bankaya taktı  7 yılda zar zor ödedi, 4-5 kredi kartı patlattı birine hala borcu var ama gel görki gitti 5 bin lira bi kredisi onaylandı çekti, 4 binlira bi onaylandı onuda çekti, üstelik aynı bankadan. Bu bankalar ödemeyene mi kredi veriyorlar çözemedim. Eğer öyleyse 1-2 ay ödemeyim kredi kartı taksitlerini.

kkb den kredi raporunu iste bakalım ne yazıyor orda. 

65 yaşın üzerine atm kartı bile vermiyorlar artık. kredi hiç vermezler.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

nekrodifil.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

7 7,5 ayda emekli maaşından topluyon o parayı parayı hacıcan yerle anlaş aylık 1300 ödeyebilirim diye

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 2676 Toplam Mesaj: 15