folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 77.945 M2 Küçüldük

77.945 M2 Küçüldük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek

bu satışlarla daha güçlü olabilme olasılığımız çok düşük neden dersen başka bi konuda da demiştim ekonomi bakanının yaptığı basın açıklamasında iyiye giden ekonominin yalan olduğuydu.. ve bu da rakamlarla ıspatlandı.. zannetmiyorum daha güçlü olabileceğimizi bu borçlarla.. 

-----------------------------

ben daha güçlü oldumuza inanıyorum abd de avrupada kriz var suan bankalar hava yolları zarar acıklıo.ekonomiler stefiglasyon içinde ama türkiyede cok fazla yaşanmadı bu etki.eskisi gibi pamuk ipline bağlı değil 1seyler.petrol 120 dolara dayandı ama enflasyonda aşırı 1patlama yok ki türkiye petrolde tamamen dışa bağlı 1ülke.eskisine göre cok daha saglam 1yapımız var

paramparça aşklar ve köpekler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    ozoglan bunu yazdı:

bu satışlarla daha güçlü olabilme olasılığımız çok düşük neden dersen başka bi konuda da demiştim ekonomi bakanının yaptığı basın açıklamasında iyiye giden ekonominin yalan olduğuydu.. ve bu da rakamlarla ıspatlandı.. zannetmiyorum daha güçlü olabileceğimizi bu borçlarla..

ben daha güçlü oldumuza inanıyorum abd de avrupada kriz var suan bankalar hava yolları zarar acıklıo.ekonomiler stefiglasyon içinde ama türkiyede cok fazla yaşanmadı bu etki.eskisi gibi pamuk ipline bağlı değil 1seyler.petrol 120 dolara dayandı ama enflasyonda aşırı 1patlama yok ki türkiye petrolde tamamen dışa bağlı 1ülke.eskisine göre cok daha saglam 1yapımız var

peki ya senin bor madenlerine ne diceksin? + pirincine? + petrolüne? + doğalgazına? + zamlarına? + vergilerin sayısına? 

eğer abd de kriz varsa emin olki Türkiye de de kriz vardır biz tamamiyle abd ye bağlı olark yaşamıyomyz? kimsede aksini ıspatlayama..

petrol 120 dolara dayandı demişsin ama Türkiye etkilenmedi diyosun yaşananları tam olarak belliki bilmiyosun sence 120 dolara dayanmasına vatandaşımız bişey demiyomu? içinden gelen her küfürü sayıyodr ama yapabilecekleri neleri var? hiçbişey.. 

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

neyse hocalar sağolun bu güsel tartışma için..

sizlere iyi geceler ben kaçar yarın 3 adet nurtopu gibi sınavım var :S :|

görüşmek üzere dileklerimle xD 

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek

peki ya senin bor madenlerine ne diceksin? + pirincine? + petrolüne? + doğalgazına? + zamlarına? + vergilerin sayısına? 

eğer abd de kriz varsa emin olki Türkiye de de kriz vardır biz tamamiyle abd ye bağlı olark yaşamıyomyz? kimsede aksini ıspatlayama..

petrol 120 dolara dayandı demişsin ama Türkiye etkilenmedi diyosun yaşananları tam olarak belliki bilmiyosun sence 120 dolara dayanmasına vatandaşımız bişey demiyomu? içinden gelen her küfürü sayıyodr ama yapabilecekleri neleri var? hiçbişey.. 

----------------------------

konumuz benzini daha pahalıya almak değil,konu fiyat 120 dolara cıktığı zaman kriz havasının oluşmaması.bende benzin alırken küfrederim,banada koyar.

bor madeni:araştır gecenlerde yeni 1bor tesisi acıldı borun yüksek teknolji ile işlenmesine yönelik.bugune kadar bor konusunda 1sey yapılmadıysa bunu 1hükemetin üzerine yıkamazsın herkes suçludur.inşallah dahada cok tesisler acılır

pirinç:küresel 1gıda sorunu var,pirinç üzerinden bazı serefsizler spekülasyon yaptı ama cokda başarılı olamadılar suan pirinç normal fiyatında

vergi sayısı:inanki herkez üzerine düşen vergiyi dürüstce ödese sayıda düşer oranlarda.:(

petrol,doğalgaz:ipler kimin elinde biliosun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

akılsız başın cezasını ayakları çeker...

bildiğim odurki bunları siyasi partilere yüklemeye hiç gerek yok suç millete kardeşim sadece akp yi eleştirmekle bir yere varamayız suç sende bende...

eğerki çoğunluk bunlara destek veriyorsaki veriyor o zaman yapacak bişey yok. hiç bir partiye karşı önyargılı değilim ama beyler itiraf etmek gerekirse akp şuana kadar gelen partilerin en iyisi hassiktir dediğimiz yanlarıda var ama dışardan tarafsız bir gözle baktığımda diğer partilerimizin yapamadıklarını yapmaya cesaret ediyorlar diyecek bişey yok.benim tuttuğum partinin yapamadıklarını yapıyorlar...

özelleştirme olayına gelince bir kısmı çok çok iyi oldu milletimiz yattığı yerden para kazanmasın kardeşim çalışsın. ha yabancılara satılmakla ne kadar iyi oldu onu bilemem... fakat işin sonunda hizmet geldi bunu göz ardı etmeyin teknolojinin Türkiyede nasıl geliştiğine bakarsanız anlarsınız.bu adamlar en azından hem hortumluyor hemde hizmet yapıyor..

son söz saldım çayıra mevlam gayıra...

tek katıldığım fikrin "akılsız başın cezasını ayaklar çeker" ama şöle bişey var ben oyumu akp ye vermedim kime verdiimde önemli değil bu durumda ben akılsız olmuyorum ama milletin akılsızlığının sonucu olarak cezasını yine benim bacaklarım çekiyo neden?

suç millette dediğin gibi onunda nedeni: bi çok kesimin ( cahil diyebilirsiniz bilgisiz diyebilirsiniz görmemiş okumamış bilmiyo diyebilirsiniz..) gözünü yok odunla kömürle yok dini alet ederek bilmem ne yaparak boyadılar.. akp şuana kadar gelen partilerin en iyisi diyosun ki bi yönden iyiliklerini gördüm ( en azından gördüğümü sandım) ekonomi iyiye gidiyor yönünde ama ekonomi bakanının basın açıklamasında verdiği sayısal değerler pekde öyle göstermiyodu.. ayrıca akp nin hassiktr dediğimz yanları herşeyden fazladır.. cesaret konusuna gelirsek hepsi cesaret edebilir özelleştirmelere ama diğerleri bu kadarda kendiçıkarları için uğraşmazz..

özelleştirmelerden bana bi kaç örnek verirmisin hangisi çok çok iyi oldu? milletimiz zaten yattığı yerden para kazanmıyodu çalıştığı halde kazanamıyodu.. ayrıca şuan ülkemizde binlerce üniversite mezunu olupta işsiz olanlar var?¿ hizmet desen göremiyorum.. teknoloji ilerlemeye mahkum zatn geri kalmak istemeyen her Ülke teknolojisini korur.. eğer Türkiye böle gelişicekse bi darbe olsun 50 yıl bi daha gerilesin razıyım.. ama böle gelişmesin.. 

hah çok güzel ekonomi diyorsun yani şuan merkez bankası depoluyor paraları bir hık dese bir çırpıda imf ye olan bütün borcunu öder ekonomi diyorsunuz fakat dünya piyasalarından haberiniz yok sanırım ? 1 aya kadar ekonomi normale dönecek dolar euro yükselecek diye 2 ytl den euro alanların elinde eurolar patlayacak fazla değil 1 ay sonra görürsünüz bunu ekonomi canlanacak ben ekonomi bakanı değilim fakat bunu bilmek için biraz araştırmak yeterli şuanda yahudilerin 4 yıllık borsa işi bitiyor yavaş yavaş çekiliyorlar borsadan giderkende her zamanki gibi çakıp gidiyorlar...

ekonomi ne zaman bozulur sana söyleyim akp kapatılırsa işte sen o zaman gör ekonominin halini :) hortumcular yine başa gelir ne ab nede abd desteğini çeker gümletir.

ayrıca akılsız lafından kastım atasözü yoksa bende akılsız olmam gerekiyor çünki bende akp li değilim.ben olaylara her zamanki gibi eşit bakarım... ayrıca bu siyaset olaylarını çok yakından takip ederim ama fanatik değilimdir hiçbirzaman.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı:

neyse hocalar sağolun bu güsel tartışma için..

sizlere iyi geceler ben kaçar yarın 3 adet nurtopu gibi sınavım var :S :|

görüşmek üzere dileklerimle xD 

vay a.q 3 tane sınav olurmu bir günde :D Allah yardımcın olsun gelde kopya çekme işte... :D

bu arada benzin fiyatı diyorsunuz ama benzin fiyatını Türkiyemi belirliyor ?

televizyonda çoğu ülkeyi gösteriyorlar benzinin fiyatı türkiyeye oranla şu kadar daha az diye ulan onu gösteriyorsunda neden adamların rezervlerini göstermiyorsun ? petrol yiyip petrol sıçan bir ülkede heralde ucuz olur petrol bundan daha normal ne var ? ha bizde vergisi biraz daha yüksek o ayrı mesele ama bunlar hep birbiri ile bağıntılı...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    hala akp yanlısı ınsanlar goruyom ,  bu ınsanlar ya bolucu yada harbıden mal.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    PaLmiTe bunu yazdı:
    hala akp yanlısı ınsanlar goruyom ,  bu ınsanlar ya bolucu yada harbıden mal.
    sen kimsinki insanların görüşlerine tercihlerine hakaret ediosun.kullandığın kelimelere dikkat et

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu Özelleştirmelerin iyi taraflarıda olabilir diye düşünen iyimser Kardeşler var aramızda, ama Özelleştirme Gerçekten bumu yahu bir Mantıklı Düşünmek gerekli, Rezilliğin Daniskası yahu, Can Çekişen Hasta biri gibi Davranıyoruz kimse Farkındamı yahu. Vede o durumada Düşmedik sadece Olay Suni Yaratılmış Farkındamısınız.

Bu arada iki Seçimdir Hiç Kimseye Oy Kullanmamamın Gururunu yaşıyorum Suç Bende değil, Her kes Benim gibi yapsa idi Enselerini Kaşırlardı Bu Millet Salak değil derler bi Toparlanırlardı Toparlanmadımı Onları aynı Hizaya Ordu getirir adam ederdi. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Yabancılara toprak satışı bu günlerde "vatan-millet-Sakarya" konusu. Peki en çok toprağı hangi hükümet sattı? Çok şaşıracaksınız...

Resmi kayıtlar, 'yabancılara toprak satışı' konusunda ilginç bilgiler veriyor. En çok toprağı 'yabancıya satmak vatana ihanet'tir diyen CHP, MHP ve DSP ile darbe hükümetleri satmış.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı rapora göre, 2006 sonu itibariyle Türkiye'de Cumhuriyet döneminde 181 milyon metrekare genişliğindeki toplam 65 bin gayrimenkul yabancılara satıldı.

Uzun süredir kamuoyunda tartışma konusu yapılan “yabancılara toprak satışı” konusunda istatistiki bilgiler ilginç sonuçları ortaya çıkardı. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan rapora göre, Türkiye'de Cumhuriyet tarihinin en büyük satışını 70 milyon metrekarelik alanla CHP hükümetleri yaptı. Rahşan Ecevit'in “yüzüğümü veririm, yeter ki topraklar satılmasın” dediği, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin ise her fırsatta karşı çıktığı toprak satışı konusunda liderlik yaptığı belirlenirken, “askeri yönetimler” altında bile bu satışlar gerçekleştirildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan rapora göre, 18 Aralık 2006 tarihi itibariyle Türkiye'de 181 milyon metrekare genişliğindeki toplam 65 bin gayrimenkul yabancılara satıldı.

EN ÇOK CHP SATTI

AK Parti'ye yönelik sert muhalefetiyle bilinen CHP'nin en önemli eleştiri konularından birini yabancılara yapılan toprak satışı oluşturuyor. Bu konuda çeşitli soru önergeleri veren ve TBMM'de araştırma komisyonu kurulmasını isteyen CHP, 2006 yılı başında toprak satışını düzenleyen yeni bir kanunun iptali için de Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuştu. CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, bu konuda açıklama sırasında yabancıların çok büyük araziler satın aldığını savunmuş, “Ülke toprakları ayağımızın altından kaymaktadır” demişti. Koç'un diğer bir iddiası da Kurtuluş Savaşı'ndan sonra 1984 yılına kadar ülke topraklarının yabancılara satışına izin verilmediğiydi. Ancak Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün rakamlarına göre, durum CHP'nin iddia ettiği gibi değil. Bugüne kadar yabancılara hangi yıl ne kadar satış yapıldığını ortaya koyan veriler incelendiğinde, CHP'nin tek parti döneminde 41 milyon metrekare, iktidar olduğu çok partili dönemlerde ise 29 milyon metrekare taşınmaz malı yabancı uyruklu şahıs veya şirketlere sattığı anlaşıldı.

MHP-DSP DE SATMIŞ

Yabancılara toprak satışı konusunda 62 yıldır parmağında taşıdığı yüzüğünü vermeye hazır olduğunu söyleyen ve “Parmağımdaki yüzüğü satmaya hazırım. Yeter ki topraklar satılmasın” diyen Rahşan Ecevit ile eşinin koalisyon kurduğu MHP iktidarı döneminde de satışlar hızlı bir artış gösterdi. MHP'nin de her fırsatta kampanyalar düzenleyerek karşı çıktığı toprak satışları konusunda, rakamlar gerçeği ortaya koydu. ANASOL-D hükümeti döneminde 9 milyon 725 bin metrekare toprak yabancılara satıldı.

ASKERLER BİLE

Genel müdürlüğün ortaya koyduğu veriler, Türkiye'de üç kez yönetime el koyan “askeri yönetimler” döneminde dahi yabancılara taşınmaz satıldığını ortaya koydu. Buna göre, “askeri yönetimler” döneminde toplam 14.5 milyon metrekare alan satıldı.

Bahçeli de 'ihanet' etmiş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il başkanlığı tarafından Bostancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, toprak satışını “vatana ihanet” olarak değerlendirmişti. Bahçeli şöyle konuşmuştu:

“Vatana ihanet tanımını niye gözden geçirmiyorsunuz? Vatan toprağını satmak ihanetse 279 bin dönümü sattılar. Buna benzer Kıbrıs, alt üst kimlik tartışması vesaire konular... Bunların acaba hangisi vatana ihanet kapsamına içerisine dahil edilebilir? İşte MHP diyor ki Cenab-ı Allah nasip eder milletimiz de teveccüh ederse oy çokluğu ile Meclis'e geldiğimizde yeter sayı olan 184 milletvekili ile Meclis'i toplar vatana ihanetten ne anlaşılması gerektiğini tartışmaya açarım. Adalet Komisyonu, Anayasa Komisyonu tartışır, dışa bağımlı olmayan aydınlar tartışır ve bir tanım ortaya konulur. Bu tanıma uyuyorsa Recep Tayyip Erdoğan gözünün yaşına bakmam, seni alaşağı ederim.”

MHP: TAHDİTLER VARDI KALDIRILDI

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, daha önce yabancılara mülk satışında tahditler bulunduğunu, bunların bir kısmının kaldırıldığını söyledi. Paçacı, MHP'nin yabancılara mülk satışının kolaylaştırılmasına tepki gösterdiğini vurguladı.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
Toplam Hit: 5357 Toplam Mesaj: 41