8 Adet Kırma Beagle" A Yuva Aranıyor..
-
arkadaşlar yazılan mesajları okudumda bir sorum olacaktı mazur görün lütfen bilmediğimden soruyorum bu köpeklerin dişi ile erkek arasında ne fark var da herkes erkek olanını istiyor bir kişi bile çıkıpta ben dişisini istiyorum dememiş :)
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar yazılan mesajları okudumda bir sorum olacaktı mazur görün lütfen bilmediğimden soruyorum bu köpeklerin dişi ile erkek arasında ne fark var da herkes erkek olanını istiyor bir kişi bile çıkıpta ben dişisini istiyorum dememiş :)
dişisiyle başetmek zor oluyo gelen geçen malum :D yavrulayıncada bakmak zor oluyor bi bakımı erkek beslemek daha kolay bnde köpek alırken erkek tercih ediyorum -
ah peder ah :| bırakmıyorki alalım.. :/
-
hocam sabırsızlıkla bekliyoruz resimleri. İstanbul'daysan pm at bi tanesini alcam.
-
hocam varsa birinide ben alıyım bizim birlikte takılsın
-
Müridler.. kusura bakmayın yeni girebildim internete.. Yavrular henüz 1 haftalık ve annesi ile kulübelirini hiç terk etmedikleri için kaçı erkek kaçı dişi bilmiyorum.. Ancak bu akşam Anne baba ve yavrularını ayrıntılı resimleri sizlere sunucam.. Ben istanbul küçükçekmecede oturuyorum gelme imkanı olan arkadaşlarada açık adres ile yardımcı olurum..
Selamtle..
-
2 tane alabilirim
-
BysezeR bunu yazdı:
Müridler.. kusura bakmayın yeni girebildim internete.. Yavrular henüz 1 haftalık ve annesi ile kulübelirini hiç terk etmedikleri için kaçı erkek kaçı dişi bilmiyorum.. Ancak bu akşam Anne baba ve yavrularını ayrıntılı resimleri sizlere sunucam.. Ben istanbul küçükçekmecede oturuyorum gelme imkanı olan arkadaşlarada açık adres ile yardımcı olurum..
Selamtle..
tamamdır hocam ben gelir bi tane erkeği seçip alırım.. ama şu resimleri koy hocam. çok merak ediyorum. -
Arkadaşlar birkaç resim ekledim.. İlk iki resim babaya ait ( Golden ve labrador mix) Diğer resimlerde görüldüğü üzre anneye.. Yavrular anne sütünden kesildikten sonra yani, takriben 1 ay sonra isteyen arkadaşlar verilecektir.. Ancak dediğim gibi henüz cinsiyetleri ile ilgili bir fikrim yok anne hala lohusa olduğu için yavrulara dokunmaya izin vermiyo. =)) Gerçekten sahiplenecek 8 müride şimdiden hayırlı olsun..

-
hocam bunların beagle olcağına eminmisin :S