folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 8 Ayda 300 Erkekle Eşini Aldattı

8 Ayda 300 Erkekle Eşini Aldattı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oktay
    Oktay's avatar
    Erkek

8 ayda MSNden tanıştığı erkeklerle birlikte olan kadın

Şebnem Berrak A. isimli bir kadın eşini nasıl aldattığını açıkladı. Adayları internetten chat yöntemi ile bulan kadın, 8 ayda 120'ye yakın erkekle buluştu.

Kendi ifadesine göre bunlardan bir kısmı ile sadece gönül eğlendirdi. Ancak 32'si ile cinsel ilişkiye girerek eşini aldattı.

Şebnem Berrak'ın bu verdiği 120 rakamı sadece son 8 aya aitti. Genelde ise eşini tam 300 kez aldatmıştı. Ve bunu canlı yayında uzun uzun anlatmaktan da "ar" duymuyordu.

Genç kadın bunları anlatırken ekranda iki şaşkın yüz vardı. Bunlardan biri programa katılan Zekekiya Beyaz, diğeri de Psikolog Arif Verimliy'di... Genç kadının anlattıkları ile uzman üzerinde şok etkisi yarattı.

buda videosu bir tv programına cıkıp bu olayı anlatıyor

http://pikniktube.com/video.asp?Video=c1a7d7fbe03eda05790b797366abb53f

Maksat yeşillik olsun diye bitkisel hayata girdim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bu motor kaç silindir ..kaç pistonlu acaba :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    yazıyı okumustum . şey demiş. Buyuk alet buyuk zevk :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    kaynak internethaber.com sanırım... biraz önce bende okumustum.. garip.

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vay orp

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ünlü olmak için sıkmıştır. Karı öle bişe yapsa niye tvde anlatsın ki? fena para almıştır bi kaç kere aldatmıştır muhtemelen. sora 300! fln demiştir reyting yapıyo ya böle şeler..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    kitap yazmis bir de. melissa p nin turk versiyonu reklam yapiyor motör :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

amk ben böle işin :@ memlketin çivisi çıktı artık millet

bir millet 80 sene içinde ancak bu kadar değişebilir

din dil örf adet kültür bir milletin can damarıdır ve bir miletin bu değerlerini yerle bi ederseniz o millet bitmiştir yıkılmıştır zaten ki bizde o durumdayız yazıklar olsun bize amk bi bakın bizde ne örf kalmış ne adet kalmış ne din kalmış. hiç bi özelliimiz kalmamış amk yine sinir oldum . bi arkadaşımın 15 yaşındaki kardeşini dün cafede sikişirken gördüm amk çıkardım emaneti çocuğa vuracaktım amk sen ne karışıyon dedi ailesi biliyo dedi  amk çocuk da 22 23 yaşlarında falan amk deli oldum babası abisi biliyo dedi şok oldum amk kimseye güvenim kalmadı hele bu kız milletine. amk ben böle işin 

neyse çok dağıttım heralde her zaman söyerim arkadaşlar Allah korkusu olmayan insandan herşey beklenir. ne zaman kendi özümüze dönersek belki kurtuluruz yoksa çok karanlık bi gelecek bizi bekliyo :S

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    yuh ! pes yanı ahana ben nasıl anlasım sımdı hemcınslerımle kokune kıbrıt suyu :)) paşammm uu yokkkk sen benım canımsın ! renemmm benim bole seyler duyunca erkegımın bana guvenı sarsılırmıs gıbı gelıyo korkuyom :(

mimi " yim ben ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bu topic altında romantizm kokusu olmaması lazım gereq ama havada aşk kokusu var sanki neyüm :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

resmen ahlaki değerlerimizi yok ettiler.asıcaksın a.k orspusunu

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 4525 Toplam Mesaj: 28