8 GB 1333 Mhz Ram Performans
-
format atınca 7.4 oldu :)
-
2x4gb 1333 corsair ram lere, 7.1 vermiş bnm sistem , tabi son anda mecburen almak zorunda kaldığım anakartın 1333ü desteklememesi, 1066 da çalışması da bi etkendir heralde :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
2x4gb 1333 corsair ram lere, 7.1 vermiş bnm sistem , tabi son anda mecburen almak zorunda kaldığım anakartın 1333ü desteklememesi, 1066 da çalışması da bi etkendir heralde :D
:) onlar 1066 calısıyo ondandır heralde hocam neyse zati iş görsün gerisi hikaye :)
-
Bu ssd olayi nedir, hizli ve ufak boyutli diskler ayrica pahalilar, yalnizca isletim sistemini kurmak maksatli mi bunlar?
-
Asker bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
:) onlar 1066 calısıyo ondandır heralde hocam neyse zati iş görsün gerisi hikaye :)
ben 1333 anakart aldıydım aslında, sağolsun vatandan gelen ürün bozuk çıktı, llerinde de en ideal bu anakart vardı , pc yide acil kurmam lazım olduğundan aldım gitti, 1066 da yetiyo bana at koşturmuyoz sonuçta :D visual i photoshop u berbaer kullanayımda kasmadan yeter :D
-
Anakartınız 1333 MHz hızı destekliyorsa RAM'leri verimli olarak kullanabilirsiniz. Ancak anakartınız 1066 MHz'den yukarısı için destek vermiyorsa RAM'leri değiştimenizin anlamı yok, 1333 MHz taksanız bile 1066 MHz verimi alırsınız.
Benim dizüstü bilgisayarımda 3x4 GB 1600 MHz RAM var, Windows 7 puanı 7.8 olarak görünüyor. ASUS RAM olarak ne taktı bilmiyorum, önceki dizüstü bilgisayarlarımda hynix görmüştüm, belki yine hynix takmışlardır :P
-
Ram ve SSD dedin mi OCZ gözüm başka birşey görmüyor :)