8 Mb İnternet
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Dediğim gibi modemi fişten çek bekle 5-10 sn ardından başlat 8 olacak..
-----------------------------dostum yine aynı tablo olustu
modemi resetledim
-
catlax bunu yazdı:
ne kadar sürelye bu hizmeti veriyorlar ? bende 1mb sınırsız kullanıyorum, gidip başvursam 8 mb yaptırsam aynı ücretle kaç ay devam edeceğim ?
-----------------------------http://www.ttnet.com.tr/web/99-364-1-1/tr/evde_ttnet/ttnet_adsl/adsl_paketleri/ adresinden net4 paketlerine bakacaksın..
-
vesselam bunu yazdı:
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------vesselam bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi modemi fişten çek bekle 5-10 sn ardından başlat 8 olacak..
-----------------------------dostum yine aynı tablo olustu
modemi resetledim
-----------------------------Normal şartlarda tarife değişiklikleri,müşteri hizmetlerinde kişiyle konuştuğun esnada gerçekleşir.Yani telefonu kapatmadan nete yeni tarife açılır..Sizin bu net paketleri ayın sonunda ve ya diğer ayın başında gerçekleşebilir..Müşteri hizmetlerini ara ne zman olacak diye bir sor bakalım.
-
yaa arkadaslar tablo yine aynı cıkıyo
fakat şölee test ederken bursa diyo bulundugun yeri amöa ben burdasa değilim
tablodakı sonuc neyi gsoterıo geçmişim mi yoksa eskisi gibimi netim ?
-
Senin internet şu an da 1 mbit..80 küsür gösteriyor oluşu bizim kaliteli ttnet in sana sağlayabildiği internetten dolayı.1 bile değil 0,88 :)
8 Mbite geçince de 6 küsür mbit olacak veya 7 küsür..
-
hacı bu kampanyanın tanıtıldığı basın toplantısını izlemiştim yanlış hatırlamıyosam ya hızını 8 mb arttıranlarda yad adirek 8mblik sınırsız abonelik alanlarda "yanlış kullanım önüne geçmek için" bir ay içinde 15 gb dowloand yaparsan hızın o aylık 512 ye düşüyo bir sonraki ay tekrar 8 mbt devam ediyo yani 15 gb geçince hızın 512 ama hangisinde tam hatırlamıyom gece gece kafam karışık sabaha öğrenir sölerim
-
bu paket hakkında bilgi verebilr misiniz ??
fiyatı farkı ne kadar, sözleşme koşulları var mı? avantajları ? dezavantajları ??
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------bu paket hakkında bilgi verebilr misiniz ??
fiyatı farkı ne kadar, sözleşme koşulları var mı? avantajları ? dezavantajları ??
aylık 15 gb kotan war.15 dolunca hızın 512 ye inicek ay sonuna kadar.öteki aynı şekilde devaö -
madrew bunu yazdı:
1mbps sınırsıza 2 tl felan bir fark ödüyorsun. 8mbps sınırsız internetin oluyor. ama 15 gb kota kullanırsan hızın 512 kbps ye düşüyor. gelecek ay tekrar 8 mbps ye bağlanıyorsun. ama 8mbps ile bağlananı hiç görmedim hep 5-6-7. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
madrew bunu yazdı:
1mbps sınırsıza 2 tl felan bir fark ödüyorsun. 8mbps sınırsız internetin oluyor. ama 15 gb kota kullanırsan hızın 512 kbps ye düşüyor. gelecek ay tekrar 8 mbps ye bağlanıyorsun. ama 8mbps ile bağlananı hiç görmedim hep 5-6-7.
-----------------------------abi o ne saçmalık, 512 ye mi düşüyor ciddi, 1 bile değil amk, peki bunun düşmeyeni yokmu :D malum torrente abanmak için alacam bunu sonra 512 ye düşecek? saçmalık ...