8 Mbit Hız Kesilmesi
-
Hocalar 30 Dakika Önce Konuştum Müşteri Hizmetlerinden Bir Elemanla
Bu Hız Düşürme Muabbetleri Ayın 15'inde Yapılıyor Yani
Ayın 14'ündesiniz 100 Gb Download Yaptınız Ama Hala Hız Kesilmedi Diye
Abanıyorsunuz Ayın 15'inde Modem Otomatikmen 512'e Düşüyor.
Yani Asıl 15'inden Sonra Kesilme Yoksa O Zaman Abanın
Buda bilmeyenlere Bilgi Olsun.
Birde Adam Bir Not Ekledi Bana
''Ayın 15'inden Sonra Modem'i Açık kapattığında Hız Düşümü Gerçekleşir''
Tarzında Bişey Dedi Tam Hatırlamıyorum Buda Küpe Olsun
Saygılar
Edit :
İşin İlginci Ne biliyormusunuz 3 Gün Önce aradım Dedim 8 Mbit Tarifesindeyim
1 Mbit İle Hız Çekiyorum Dedim Arıza Kaydı oluşturdu Kadın Aradılar Öbür Gün Akşam
Arıza KAydınız Gerçekleşti Hızınızı Kontrol Edin Dedi Eve Gittim.
7.5 Mbit İle bağlanıyordum Taş Gibi Dün Gece Gene Gitti Hız
Aradım Bu Kez bi Adamla konuştum 22 Gb Download yapmışsın Ayın 1'inde Düzelcek İnternetin Dediler.
Ben 1 Gün İçinde 7-8 Gb Download Yapmışım Sözde Halbuki Yapmadım.
adama Durum böyle böyle dedim Gene 2 gün Önce Kota'm 15 Gb'ı Aşmışken
bişey Demediniz Hızımı Düzelttiniz. Şimdi 22 olmuş Yeni Aştınız Diyorsunuz Dedim
Aynı şeyleri saçmaladı yavşaam.
-
alayı embesil hocam müşteri hizmetlerinin.hepsi çelişkili şeyler söylüyorlar.
-
hız düşürme olayı olmasa millet daha az download yapar. herkez hız düşecek diye abanıyo ay sonuna kadar bu da telekoma küpe olsun :)
-
Ulan hız bi 8 mbit olsa anlayacağım da hız 2 mbit ve videolar 512 kb hızında yükleniyor.ttnete molotoflu saldırı yapsam haklıyım amk.
-
bunlar böyleler işte benimkiside 8 mbite kadar, sonuna kadar abanacam, diğer ay hiç yükleme yapmama gerek kalmayacak :D
-
ilk aydan beri netlimitsiz kullanan biri olarak diyorum ki: aynen doğru.
örnek: 200gb download yapın ilk gün, ayın 14'üne kadar ne olursa olsun hız düşmez, 15'inden sonra ilk modem res'de hız düşer. bir de modem'i kapatmazsanız hiç bir şekilde hız düşmez. ups'e bağlı modem(ve elektirikler gitti) bile durumu kurtarır yani o derece. internet kopar, ip değişir fakat modem kapanmamıştır yine hız düşmez.
ttnetwifi veya kota sorgulama hızı kesinlikle düşürmez, tek etken modemin 220v'unun kesilmesidir.
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
örnek: 200gb download yapın ilk gün, ayın 14'üne kadar ne olursa olsun hız düşmez, 15'inden sonra ilk modem res'de hız düşer. bir de modem'i kapatmazsanız hiç bir şekilde hız düşmez. ups'e bağlı modem(ve elektirikler gitti) bile durumu kurtarır yani o derece. internet kopar, ip değişir fakat modem kapanmamıştır yine hız düşmez.
ttnetwifi veya kota sorgulama hızı kesinlikle düşürmez, tek etken modemin 220v'unun kesilmesidir.
-----------------------------Haklıymışım Amk :D
Gençler Slogan Belli Modemleri Kapatmıyoruz Abanıyoruz :D
-
Eveliki gün ben de 1den 2Mbide çıkarttım "feğazla oluğrsa koopma olur beyafeğandi" dedi mazbut aile kızı.. bir de anlasa...
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------hocam bir duzeltme yapmamız gerek. orada modemi acıp kapatmazsanızdan kastı. ttnet santrali ile baglantınızın kopması anlamında yani. modem isterse acık olsun herhangi bir sebebten internet koparsa ve yeniden baglanma icin modem ttnet santrali ile dogrulama yaparken hız dusurumu uygulanır.
-
arkadaşlar bu netlımıtsız tarıfe 1 mb ten 8 mb kadar olanımıydı yanı 15 gb sınırlı olan bu tarıfemı ?
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu netlımıtsız tarıfe 1 mb ten 8 mb kadar olanımıydı yanı 15 gb sınırlı olan bu tarıfemı ?
evet hocam.