8 Mbit Hız Kesilmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hocalar 30 Dakika Önce Konuştum Müşteri Hizmetlerinden Bir Elemanla

Bu Hız Düşürme Muabbetleri Ayın 15'inde Yapılıyor Yani

Ayın 14'ündesiniz 100 Gb Download Yaptınız Ama Hala Hız Kesilmedi Diye

Abanıyorsunuz Ayın 15'inde Modem Otomatikmen 512'e Düşüyor.

Yani Asıl 15'inden Sonra Kesilme Yoksa O Zaman Abanın

Buda bilmeyenlere Bilgi Olsun.

Birde Adam Bir Not Ekledi Bana

''Ayın 15'inden Sonra Modem'i Açık kapattığında Hız Düşümü Gerçekleşir''

Tarzında Bişey Dedi Tam Hatırlamıyorum Buda Küpe Olsun

Saygılar

Edit :

İşin İlginci Ne biliyormusunuz 3 Gün Önce aradım Dedim 8 Mbit Tarifesindeyim

1 Mbit İle Hız Çekiyorum Dedim Arıza Kaydı oluşturdu Kadın Aradılar Öbür Gün Akşam

Arıza KAydınız Gerçekleşti Hızınızı Kontrol Edin Dedi Eve Gittim.

7.5 Mbit İle bağlanıyordum Taş Gibi Dün Gece Gene Gitti Hız

Aradım Bu Kez bi Adamla konuştum 22 Gb Download yapmışsın Ayın 1'inde Düzelcek İnternetin Dediler.

Ben 1 Gün İçinde 7-8 Gb Download Yapmışım Sözde Halbuki Yapmadım.

adama Durum böyle böyle dedim Gene 2 gün Önce Kota'm 15 Gb'ı Aşmışken

bişey Demediniz Hızımı Düzelttiniz. Şimdi 22 olmuş Yeni Aştınız Diyorsunuz Dedim

Aynı şeyleri saçmaladı yavşaam.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    alayı embesil hocam müşteri hizmetlerinin.hepsi çelişkili şeyler söylüyorlar.

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hız düşürme olayı olmasa millet daha az download yapar. herkez hız düşecek diye abanıyo ay sonuna kadar bu da telekoma küpe olsun :)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Ulan hız bi 8 mbit olsa anlayacağım da hız 2 mbit ve videolar 512 kb hızında yükleniyor.ttnete molotoflu saldırı yapsam haklıyım amk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarKTurK
    DarKTurK's avatar
    Erkek

bunlar böyleler işte benimkiside 8 mbite kadar, sonuna kadar abanacam, diğer ay hiç yükleme yapmama gerek kalmayacak :D

Big Gamester
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

ilk aydan beri netlimitsiz kullanan biri olarak diyorum ki: aynen doğru.

örnek: 200gb download yapın ilk gün, ayın 14'üne kadar ne olursa olsun hız düşmez, 15'inden sonra ilk modem res'de hız düşer. bir de modem'i kapatmazsanız hiç bir şekilde hız düşmez. ups'e bağlı modem(ve elektirikler gitti) bile durumu kurtarır yani o derece. internet kopar, ip değişir fakat modem kapanmamıştır yine hız düşmez.

ttnetwifi veya kota sorgulama hızı kesinlikle düşürmez, tek etken modemin 220v'unun kesilmesidir.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

örnek: 200gb download yapın ilk gün, ayın 14'üne kadar ne olursa olsun hız düşmez, 15'inden sonra ilk modem res'de hız düşer. bir de modem'i kapatmazsanız hiç bir şekilde hız düşmez. ups'e bağlı modem(ve elektirikler gitti) bile durumu kurtarır yani o derece. internet kopar, ip değişir fakat modem kapanmamıştır yine hız düşmez.

ttnetwifi veya kota sorgulama hızı kesinlikle düşürmez, tek etken modemin 220v'unun kesilmesidir.

Haklıymışım Amk :D

Gençler Slogan Belli Modemleri Kapatmıyoruz Abanıyoruz :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Eveliki gün ben de 1den 2Mbide çıkarttım "feğazla oluğrsa koopma olur beyafeğandi" dedi mazbut aile kızı.. bir de anlasa...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:

hocam bir duzeltme yapmamız gerek. orada modemi acıp kapatmazsanızdan kastı. ttnet santrali ile baglantınızın kopması anlamında yani. modem isterse acık olsun herhangi bir sebebten internet koparsa ve yeniden baglanma icin modem ttnet santrali ile dogrulama yaparken hız dusurumu uygulanır.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

arkadaşlar  bu  netlımıtsız   tarıfe   1 mb  ten   8 mb   kadar    olanımıydı   yanı  15  gb  sınırlı  olan bu  tarıfemı ?

kontra bisiklet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:

arkadaşlar  bu  netlımıtsız   tarıfe   1 mb  ten   8 mb   kadar    olanımıydı   yanı  15  gb  sınırlı  olan bu  tarıfemı ?

evet hocam.

DOM..
Toplam Hit: 2560 Toplam Mesaj: 17