8 Megabitçiler Memnun Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim asıl merak ettiğim hızı 8 olanlar justinden takılmadan maç izleyebiliyorlar mı?
    -----------------------------

hayır :(

Minimalist Değilim Tembelim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    807  ı  gordum bıde  sınırlı  olmasa 

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    hocam gayet memnunum 800 le indirdiğim oldu. yalnız kota korkusu var rahatlıkla indiremiyosun yani ben şahsen ay sonuna kadar pek bişey indirimiyip ayın bitimine yakın abanmayı düşünüyorum :)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    Peki beyler söylendiği gibi 15 gb download dan sonra hızda düşüş yaşıyor musunuz? Bazıları hızım düştü diyor bazıları düşmedi diyor. Sizin hızınızda düşme var mı yoksa 15 gb ı geçtiğiniz halde aynen hızlı bir şekilde kullanabiliyor musunuz?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu Aylık 15 Gb Bilgi Download Etmek Az bence, 15 Gb den sonra Hızımı 512 Yapacaklarsa Ne Anladık Bu Hesaptan. İlk Başladığın Günler Mutlu Mesutsun ama. :)

İlk günler Her şey Süper Bir kaç bişey İndiriyim dedinmi Bi bakarsın Kota Dolmuş, İnternet Cehennem. Ararsın bu sefer 1Mb ti..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek
    gerçekten türk telekom'un bizlere yaptığını hitler yahudilere yapmamıştır..8mbit internet verip 15 gb kota koymak; mapusaneye megan foxu bikinisiyle gardiyan yapıp mahkumlara vermesini engellemek gibi bişey.

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ttnet yeni adsl tarifelerini açıkladığında bazıları çok sevinmişti. onlar kendilerini biliyor.
    sınırlı : 800 lerde indiriyorsun her ay kotayı aşıyorsun.
    sınırsız : 15 gb indiriyorsun hızın 512 ye düşüyor.  dalga geçiyorlar heralde :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4019 Toplam Mesaj: 18