8 Megabitçiler Memnun Musunuz?
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
benim asıl merak ettiğim hızı 8 olanlar justinden takılmadan maç izleyebiliyorlar mı?
-----------------------------hayır :(
-
807 ı gordum bıde sınırlı olmasa
-
hocam gayet memnunum 800 le indirdiğim oldu. yalnız kota korkusu var rahatlıkla indiremiyosun yani ben şahsen ay sonuna kadar pek bişey indirimiyip ayın bitimine yakın abanmayı düşünüyorum :)
-
Peki beyler söylendiği gibi 15 gb download dan sonra hızda düşüş yaşıyor musunuz? Bazıları hızım düştü diyor bazıları düşmedi diyor. Sizin hızınızda düşme var mı yoksa 15 gb ı geçtiğiniz halde aynen hızlı bir şekilde kullanabiliyor musunuz?
-
Yahu Aylık 15 Gb Bilgi Download Etmek Az bence, 15 Gb den sonra Hızımı 512 Yapacaklarsa Ne Anladık Bu Hesaptan. İlk Başladığın Günler Mutlu Mesutsun ama. :)
İlk günler Her şey Süper Bir kaç bişey İndiriyim dedinmi Bi bakarsın Kota Dolmuş, İnternet Cehennem. Ararsın bu sefer 1Mb ti..
-
gerçekten türk telekom'un bizlere yaptığını hitler yahudilere yapmamıştır..8mbit internet verip 15 gb kota koymak; mapusaneye megan foxu bikinisiyle gardiyan yapıp mahkumlara vermesini engellemek gibi bişey.
-
ttnet yeni adsl tarifelerini açıkladığında bazıları çok sevinmişti. onlar kendilerini biliyor.sınırlı : 800 lerde indiriyorsun her ay kotayı aşıyorsun.sınırsız : 15 gb indiriyorsun hızın 512 ye düşüyor. dalga geçiyorlar heralde :)
Toplam Hit: 4019 Toplam Mesaj: 18