8 Site Hacked [ Masterturks ]
-
bir daha bu siteye girmeyecem demiştim ama baktım her kes saçma şeyler yazıyo koyayım dedim deface lerimi (: (:
her kes bana yüklenmesin ona göre tartışalım
-
bakkal.sitemynet.com
tipinden şeyler bekliyorum senden :) kural adam ...
yakında mynetide hacklersin sennnnnn büyük hacker seniiiii hobaraoooo:Dbakkal.sitemynet.com ha myneti ha bunu hacklemişin aynı :)
kim bu afaroz yaaa :D
ha bu arada allah kabul etsin (F) -
bu sitedekilerde çok cıvık be karrdeşim (: bakkal sitesini neden hackleyim (: (: çok biliyosan 24 deface koy görelim dostum
-
sana ilk sayfada koko haci demiş zaten bakkal manav siteleri koyma die sen hala dewam ediyon ne diyeyim artık ben buna
-
şimdi bunlar bakkal sitesi değilki be abi (: (: piyasada peynir ekmek gibi gidiyo :D:D Güsel makara adamsınız he bide hack sitesinde takılıyosunuz yuhh sizin halinize
-
MasterTurks hocam helal olsun ne diyim a.q kına yak çok guzel iş yapmıssın
-
MasterTurks, Hoplama zıplama otur yerine yönetim geliyor kor gtüne :|
düzgün bir şekilde anlatcaksan anlat derdini tahribatın karnı tok bu tür numaralara
millete laf sokmaya çalışma reklam yapma!
zaten hepsi .info kıllanmadı değilim! -
kadir04 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu siteyi allah rızası için çökertin müslümanlra hakaret ediyor
ben baktım kafayı yiyecem ya http:/www.muhammedpron.blogpot.com/
saygılar
-----------------------------
ne gunlere kaldık yavv...tahrikey i geri istiyoz millet costu valla...
-
MasterTurks bunu yazdı:
en üstte hakkımızda die bi bölüm war geçerken bi ugra orayı oku sonra bu yazdıgın cumleyi bir kere daha dusun derim ben
-----------------------------
şimdi bunlar bakkal sitesi değilki be abi (: (: piyasada peynir ekmek gibi gidiyo :D:D Güsel makara adamsınız he bide hack sitesinde takılıyosunuz yuhh sizin halinize
----------------------------- -
indexlerden birine tıklayıp gülmekten yarılacağımdan emindim ve sayın lame beni yanıltmadı, "I'm a Turkish Hackerz" yav önce Türkçe konuşmasını tam olarak öğren, bizi dünyaya rezil etmekten vazgeçin artık, madem ingilizcen yok ne diye siteye ingilizce index bırakıyon, ama olsun senin gibiler olmasa bu saatte bizi kim güldürecek :D:D