80 ADET Android Telefon Alınacak Telefon Önerisi
-
Vestel Z3 alabilirsin hocam hem ucuz hem garantisi sağlam. Birde yaptığın uygulama neydi merak ettim.
-
Seçilen telefon "GENERAL MOBİLE GM8"
Gerekçe ;
Programı yazdığım firma Mecidiyeköy merkezli ve profilo avm ye yakın. Telpa profiloda olduğundan dolayı olası bir skıntıda direkt servise verebilecekler. Fiyatı da normal.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Merhabalar , yapmış olduğum programın sonuna geldim sayılır. 70-80 Adet cep telefonu alınacak..
Android uygulama çalışacak sadece içerisinde. Uygulamada GPS , GPRS sensörleri ,Dayanıkllık ve Batarya ömrü çok önemli. Bu önemleri baz alacak olursak , En iyi telefon sizce hangisi olmalıdır ? Fiyatı önemli. Ne çok düşük nede çok yüksek olmasını istemeyiz. Düşük fiyata bok gibi telefondansa az daha para verilip orta derece bir şey almak iyidir.
Uygulama Android 2.1-8.0 Kadarına test edildi sorunsuz çalışmakta.
@mkyb konuya davet ediyorum.
Hocam fiziksel olarak telefon ihtiyacın yoksa, o telefonlara durdukları yerde bir şeyler yaptıracaksan, cloud'da android hizmetleri veren servisler vardı. Sunucu kiralama veya sanal sunucunun telefon hali gibi düşün. Belki onlar işini görür.
-
MaviEkran bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Merhabalar , yapmış olduğum programın sonuna geldim sayılır. 70-80 Adet cep telefonu alınacak..
Android uygulama çalışacak sadece içerisinde. Uygulamada GPS , GPRS sensörleri ,Dayanıkllık ve Batarya ömrü çok önemli. Bu önemleri baz alacak olursak , En iyi telefon sizce hangisi olmalıdır ? Fiyatı önemli. Ne çok düşük nede çok yüksek olmasını istemeyiz. Düşük fiyata bok gibi telefondansa az daha para verilip orta derece bir şey almak iyidir.
Hocam fiziksel olarak telefon ihtiyacın yoksa, o telefonlara durdukları yerde bir şeyler yaptıracaksan, cloud'da android hizmetleri veren servisler vardı. Sunucu kiralama veya sanal sunucunun telefon hali gibi düşün. Belki onlar işini görür.
Uygulamayı açıklamamak için elinden geleni yapıyor :P
Bence fiziki olarak lazım çünkü gerek olmasa Nox Emulator ile sağlam pc olduktan sonra istediğin kadar android açablirsin sanırım.
-
Konuyu yeni gördüm. Öncelikle General Mobile'ı kafadan sil bir kere. Cihazları hem dayanıksız hemde her modelinde kronik GPS problemi var. Xiaomiler güzel alternatif ama Türkiye'de kullanılan 800 mhz frekansıyla uyum problemleri var. Test edeceğin uygulamayı 3G'de test etmen gerekecek.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıMaviEkran bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Uygulamayı açıklamamak için elinden geleni yapıyor :P
Bence fiziki olarak lazım çünkü gerek olmasa Nox Emulator ile sağlam pc olduktan sonra istediğin kadar android açablirsin sanırım.
Muhtemel kurye sistemi gibi birsey dayaniklilik batarya ve gps dedigine gore ancak gprs farklı birsey ondan haberdar degil sanırım :)
-
sensör vs diyorsan bunlar çok kritik şeyler, en önde gelen kaliteli markalardan alman gerektiğini düşünüyorum gps navigasyon vs cidden çinden uzak durman lazım.
-
@SUBERBICO , hocam GPRS 2g biliyorum GPRS diye neden yazdım bilmiyorum da kafa kalmamıştır. GPRS ile işim yok 3g olcak zaten normal mobil hat. Söylediğin hocam gibi Kurye / Paket servis tarzında bir uygulama.
@MaviEkran , hocam GPS lazım , VOIP falan olacak fiziksel telefona ihtiyacım var.
@NoktaliVirgul hocam işim bitsin sana uzun uzadıya pm atıcam söz :D Kafa dalgınlığı pek dikkatimi çekmemiş :D
@Noyan , hocam GPS vs hep sensör ile alakalı pek ben Xiaomi mi6 kullanıyorum gayet iyi telefon . Çinlik ile bir alakası olacağını sanmıyorum.
@mkyb , Kronik sorunlarında vs bakmayı kabul ettiler. Iade dahi alırız dediler biraz fazla tel alacağımız için telefonu da kendileri önerdiler. Bizde 3 tane şimdilik tester cihaz aldık. Testlerimizi yapıyoruz. Bakalım süreç neyi gösterecek.
-
HoLyCat bunu yazdıesinti bunu yazdı
Sakın çin malı alma gps leri çom kötü. En uygun xiaomi bence.
Evet arkadaşa katılıyorum.. xiaomi çin malı değildir :)
hocam Iphone da çin malı senin bakış açınla gidersek :)
Adı sanı duyulmamış markaların GPS leri yok gibi konuyu açan arkadaş önemli olduğunu belirttiği için yazdım.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Seçilen telefon "GENERAL MOBİLE GM8"
Gerekçe ;
Programı yazdığım firma Mecidiyeköy merkezli ve profilo avm ye yakın. Telpa profiloda olduğundan dolayı olası bir skıntıda direkt servise verebilecekler. Fiyatı da normal.
Bir tane alıp test et sonra pişman olma GPS bağlantı süresine bak bence.