folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 80 ADET Android Telefon Alınacak Telefon Önerisi

80 ADET Android Telefon Alınacak Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Vestel Z3 alabilirsin hocam hem ucuz hem garantisi sağlam. Birde yaptığın uygulama neydi merak ettim.

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Seçilen telefon "GENERAL MOBİLE GM8"

Gerekçe ;

Programı yazdığım firma Mecidiyeköy merkezli ve profilo avm ye yakın. Telpa profiloda olduğundan dolayı olası bir skıntıda direkt servise verebilecekler. Fiyatı da normal.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Merhabalar , yapmış olduğum programın sonuna geldim sayılır. 70-80 Adet cep telefonu alınacak..

Android uygulama çalışacak sadece içerisinde. Uygulamada GPS , GPRS sensörleri ,Dayanıkllık ve Batarya ömrü çok önemli. Bu önemleri baz alacak olursak , En iyi telefon sizce hangisi olmalıdır ? Fiyatı önemli. Ne çok düşük nede çok yüksek olmasını istemeyiz. Düşük fiyata bok gibi telefondansa az daha para verilip orta derece bir şey almak iyidir.

Uygulama Android 2.1-8.0 Kadarına test edildi sorunsuz çalışmakta. 

@mkyb konuya davet ediyorum.

Hocam fiziksel olarak telefon ihtiyacın yoksa, o telefonlara durdukları yerde bir şeyler yaptıracaksan, cloud'da android hizmetleri veren servisler vardı. Sunucu kiralama veya sanal sunucunun telefon hali gibi düşün. Belki onlar işini görür.

Blue Screen of Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    MaviEkran bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Merhabalar , yapmış olduğum programın sonuna geldim sayılır. 70-80 Adet cep telefonu alınacak..

Android uygulama çalışacak sadece içerisinde. Uygulamada GPS , GPRS sensörleri ,Dayanıkllık ve Batarya ömrü çok önemli. Bu önemleri baz alacak olursak , En iyi telefon sizce hangisi olmalıdır ? Fiyatı önemli. Ne çok düşük nede çok yüksek olmasını istemeyiz. Düşük fiyata bok gibi telefondansa az daha para verilip orta derece bir şey almak iyidir.

Hocam fiziksel olarak telefon ihtiyacın yoksa, o telefonlara durdukları yerde bir şeyler yaptıracaksan, cloud'da android hizmetleri veren servisler vardı. Sunucu kiralama veya sanal sunucunun telefon hali gibi düşün. Belki onlar işini görür.

Uygulamayı açıklamamak için elinden geleni yapıyor :P

Bence fiziki olarak lazım çünkü gerek olmasa Nox Emulator ile sağlam pc olduktan sonra istediğin kadar android açablirsin sanırım.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konuyu yeni gördüm. Öncelikle General Mobile'ı kafadan sil bir kere. Cihazları hem dayanıksız hemde her modelinde kronik GPS problemi var. Xiaomiler güzel alternatif ama Türkiye'de kullanılan 800 mhz frekansıyla uyum problemleri var. Test edeceğin uygulamayı 3G'de test etmen gerekecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    MaviEkran bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Uygulamayı açıklamamak için elinden geleni yapıyor :P

Bence fiziki olarak lazım çünkü gerek olmasa Nox Emulator ile sağlam pc olduktan sonra istediğin kadar android açablirsin sanırım.

Muhtemel kurye sistemi gibi birsey dayaniklilik batarya ve gps dedigine gore ancak gprs farklı birsey ondan haberdar degil sanırım :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

sensör vs diyorsan bunlar çok kritik şeyler, en önde gelen kaliteli markalardan alman gerektiğini düşünüyorum gps navigasyon vs cidden çinden uzak durman lazım.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@SUBERBICO , hocam GPRS 2g biliyorum GPRS diye neden yazdım bilmiyorum da kafa kalmamıştır. GPRS ile işim yok 3g olcak zaten normal mobil hat. Söylediğin hocam gibi Kurye / Paket servis tarzında bir uygulama.

@MaviEkran , hocam GPS  lazım , VOIP falan olacak fiziksel telefona ihtiyacım var.

@NoktaliVirgul hocam işim bitsin sana uzun uzadıya pm atıcam söz :D Kafa dalgınlığı pek dikkatimi çekmemiş :D

@Noyan , hocam GPS vs hep sensör ile alakalı pek ben Xiaomi mi6 kullanıyorum gayet iyi telefon . Çinlik ile bir alakası olacağını sanmıyorum.

@mkyb , Kronik sorunlarında vs bakmayı kabul ettiler. Iade dahi alırız dediler biraz fazla tel alacağımız için telefonu da kendileri önerdiler. Bizde 3 tane şimdilik tester cihaz aldık. Testlerimizi yapıyoruz. Bakalım süreç neyi gösterecek.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

Sakın çin malı alma gps leri çom kötü. En uygun xiaomi bence.

Evet arkadaşa katılıyorum.. xiaomi çin malı değildir :)

hocam Iphone da çin malı senin bakış açınla gidersek :)

Adı sanı duyulmamış markaların GPS leri yok gibi konuyu açan arkadaş önemli olduğunu belirttiği için yazdım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Seçilen telefon "GENERAL MOBİLE GM8"

Gerekçe ;

Programı yazdığım firma Mecidiyeköy merkezli ve profilo avm ye yakın. Telpa profiloda olduğundan dolayı olası bir skıntıda direkt servise verebilecekler. Fiyatı da normal.

Bir tane alıp test et sonra pişman olma GPS bağlantı süresine bak bence.

Toplam Hit: 5196 Toplam Mesaj: 33
android