800 Tl Civarı Bilgisayar Kasası Toplayabilecek Eleman?
-
Selamlar acilen bir saat içinde 800 lira civarı bi kasa toplamam gerekiyo,
Amd işlemci
Ekran kartı
Kasa
Harddisk
Ram
Anakart
olmak üzere 6 parça lazım, bir saat sonra malzemeleri ya golddan yada vatandan toplamaya gideceğiz acil yardımlarınızı bekliyorum,
bu arada iyi yollu idare edecek oyunları orta seviyede otynatabilecek bi alet lazım..
-
geçen 500 liraya 4çekirdekli amd bilgisayar vardı toplanmış iyiydi gayet fiyatına göre. konuyu bulamadım bilen varysa yazsın
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
geçen 500 liraya 4çekirdekli amd bilgisayar vardı toplanmış iyiydi gayet fiyatına göre. konuyu bulamadım bilen varysa yazsın
----------------------------- -
hocam o kadarda dandik demedik :)
-
Güzel bir ekran kartı ekledinmi zaten 700 tl yi görür o pc hocam :)
-
hocam Güzel bi işlemci lazım,, ekran kartı nın o kadarda iyi olamsı şart değil. o aletin kasası falan tırışka.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
hocam Güzel bi işlemci lazım,, ekran kartı nın o kadarda iyi olamsı şart değil. o aletin kasası falan tırışka.
-----------------------------Ben tam tersini savunurum her zaman :)
güzel bi ekran kartı lazım
Senin önüne 2 pc koysam ve bir adet 2010 oyunu açsam işlemcileri arasındaki farkı anlamazsın bile
ama ekran kartları arasındaki fark bariz ortadadır
normal bir işlemci ile güzel bir işlemci arasında performans olarak gözle görülür fark %5 i geçmez derim ben..
Sen bilirsin tabi kötü bi işlemci al demiyorum kesinlikle sana :) i3 deil i5 quart işlemci al bide ekran kartı 800tl görürsün merak etme ;)
-
hocam yine bilgim var dediğin şey doğru ama bilgisayarı alacapım kişinin monitörü ekran kartı süper de olsa belli seviyeye kadar tesir edecek.
yani mnitör kötü olduğu için ekran kartına önem vermek istemşiyorum pek. ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun o monitor ile orta seviyede oynayabilecek oyunları o yüzden kasmadım.. işlemciye önem verme sebebim o.
-
AMD Athlon II X4 işlemciler +-200 lira
Samsung 500gb 7200rpm 16mb cache 3,5" sata 2 +-90 lira
İşlemciye uygun ddr3 anakartlar +- 200 lira
Kasa + extralar +- 110 lira
optik : +-50 lira
orta düzeyde pcı-e ekran kartları +- 100 lira
2x 2gb ddr3 ram +- 150 lira
------------------------------------------------+
En fazla 900 liraya gelir. Yazdığım fiyatlar tahmini olup daha ucuzunu kolayca bulabilirsiniz.
-
Eleman demeseydin 500 tl ye bile kral sistem toplardım.Hemde hemen.
Bakınız ;Hitap sanatı. -
Amd phenom 2 x4 925 2.80 ghz
gigabyt 880 gma anakart
450 watt gerçek 400 çıkışlı bi kasa
4 gb crosshair ram seti 1600 mhz ddr3
Asus hd 5670 1GD5
WD 1TB green serisi 64 önbellek
Ben zaten sistem toplayacak kadar bilgiye sahibim ama araştırma yapmadığım için belki sizlerden daha iyi fikir gelebilir kanısıyla konuyu açmıştım. YArdım edenlere çok teşekkürler.
bu arada sistemi 1055 lira ya topladım.