80048820 Live Messenger Hata Kodu..
-
sunucu oalrak sunucunu değiştir time.windows.com yerine güncelleştirmeyi time.nist.gov sunucusundan yap..
-
Evt dostum sunucuyu değiştir olmassa arkadasımızın dedigi gibi pil ile ilgili bir problemiden olabilr. ama windows sunucusu calisiyor sen gene benim dedigim sunucuyu dene olmassa PİL ile uraş bakalim.
-
hacı hata kodunu kontrol etmeddim ama sen saat deilde tarihi kontrol et tarih bugunun tarihi olsun saati salla we yılınıda kontrol et ben fl çalıştırırken 1sene geri alıodum tarihi duzeltmeyince açılmıodu msn belki duzelir
-
malesef olmuyor olmuyor olmuyor :S ne bu yaws:S dmsn kurdum oda baglanmadı oda hata werdi off offff :S sanırım basa dönecem .. formatlicam makinayı bi msn için :S
-
KorteX dostum sen sunucuyu time.nist.gov bunun ustunden günceleldinmi?
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
KorteX dostum sen sunucuyu time.nist.gov bunun ustunden günceleldinmi?
ewet agam her iki sekildede denedim olmadı bu lanet olası sey.. bu kadar ugrasacagıma format cekseydim simdi rahatlamıstım :D -
bnm bi arkadaşa olmuştu pc ye format attım tarih fln fln hepsini fulledim olmadı.:s msn eski sürüm ynei sürüm
yook olmuyor kafayı yedim.modemi resetledim yeniden kurdum modemii defalarca açıp kapadım olmadı. bu ne şimdi
-
lk3r3ng hocam sanirim format atarken sistemi silmeden ustune kurmussundur normalde format attiginda duzelmesi lazim -
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------lk3r3ng hocam sanirim format atarken sistemi silmeden ustune kurmussundur normalde format attiginda duzelmesi lazim
-------------------------------------------------------------------------------------------
bu aksam deniyecem.. bakalım olacak mı ? olmazsa msn adına hiç birsey kullanmicam nerde bizim icq zamanı :) icq kulanacam eğer olmazsa :D