81 İldeki Turkcelle Ne Oldu?
-
yaw turkcell toprağın altında bile çekio
şu polatın toprağın altında telefon ettiği sahneyi hatırlıyan var mı? rivayete göre o da turkcell miş:)
-
aradım sordum dedilerki.. 2009 sonuna kadar değiştilmicekmiş herhalde baz istasyonu.. ondan kaynaklanıyormuş.. bu 3g muhabbetinden sonra oldu, yada ona denk geldi.. sinir bozucu..
-
hoca izmirde sadece benim odamda çekmiyor türkcell :S
Edit:Diğer odalarda çekiyor :)
-
valla 3 gün önce wodafone ye geçtim aynen burdadda aynı sorun vardı
-
Faraday kafesi faraday ;)
-
Türkcell den değildir muhetemelen tlfndandır arkadaşım evet 3g den sonra hatlar ve tlfonlara bişiler oldu hat kesiliyor ark tlfnda aynı ortamdayız aynı gsm onda hat yok benım telde var garıp turkcell den şaşma derim yerın altında üstünde asansörde ondan ii çekeni yok malesef, ordaki şebeke arızalandıysa müsteri hizmetlerini aramana gerek yok onlar görüyodur saten gelir tamır ederler
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------
Türkcell den değildir muhetemelen tlfndandır arkadaşım evet 3g den sonra hatlar ve tlfonlara bişiler oldu hat kesiliyor ark tlfnda aynı ortamdayız aynı gsm onda hat yok benım telde var garıp turkcell den şaşma derim yerın altında üstünde asansörde ondan ii çekeni yok malesef, ordaki şebeke arızalandıysa müsteri hizmetlerini aramana gerek yok onlar görüyodur saten gelir tamır ederler
-----------------------------
bende öyle yapıyorum.. beklicez bakalım.. zaten bu zamana kadar hiç bir sıkıntım yoktu.. diğer hatların çekmediği yerde turkcell tam çekiyordu.. ama son zamanlarda işte.. neden düzeltmiyorlar anlamadım.. neden 2009 bitmesini bekliyorlar. paraları yok değilya.. neden sıkıntı çektiriyorlar. aah ah neyse.. -
TTnet Olayı Olmuycaktı Turkcelle Kafam Feda Olsun Derdim..
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------hoca izmirde sadece benim odamda çekmiyor türkcell :S
Edit:Diğer odalarda çekiyor :)
-----------------------------Hoca, Turkcell senin odayı lanetlemiş :D
-
hocam senın ne kadar cok derdın var senın ekranında kayıyodu demı sonrada ekranın gelmemeye basladı oncesındende kamera sorunu zor adamsın valla bi tr senınle baş edemez
Toplam Hit: 3907 Toplam Mesaj: 23