88/2 Aramasın Gozleriniz O Şimdi Asker
-
Ankara etimesgut Topcu'yum nasıl biryer guzel mi çikin mi bilen biras yardımcı olsun
-
ahaha esmeray - gel tezkere
-
BLueShaDow bunu yazdı:
-----------------------------
Ankara etimesgut Topcu'yum nasıl biryer guzel mi çikin mi bilen biras yardımcı olsun
bi abim orda askerlik yapıo o er ama pek bilgim yok güzel mi çirkin mi sonuçta yan gelip yatma yeri deil orası ( bknz : tayyip ) xD -
Alt Devrem ßenim.. ßende Cuma Günü Hakkari / Çukurca'ya Gidiyorum 8 /2 Tertip Kötü Otlar ßüyümüştür (((:
-
hepinize şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar yolunuz açık olsun
-
BLueShaDow bunu yazdı:
Kardes ben ankarada ikametgeh ediyorum iyi bir yer yanlız carsıya biraz uzak bende canakkale jandarma askerim 166 jandarma egitim taburu -
iyi yer iyi - Zaten acemi birligi orası sana o rada TOPU nasıl kulllanacagınıu ögretmezler.
Sen ordunun 2 sınıf malı geri hizmet gibi birşeysin Topçu kardeşim :D bahtiyar ol oradan da direk dogudaki topcu alaylarina gidersin batıda pek topcu yokda :D
-
sülüslerin ne zaman alıyorsunuz? askerlik ne zaman başlıyor tam tarih?
-
ii bilader harika bi yer:D (moral olsun)..köprü nöbeti tutarsın artk:D
hayırlı teskereler..
-
22 mayısta ankaradayım :) acemilik kac gun orada
-
BLueShaDow bunu yazdı:
22 mayısta ankaradayım :) acemilik kac gun orada
ne olarak gidiyorsun bide oldugun grup ba göre deyişir ben leo tank söförüyüm orda dagıtımım kırklareliye cıktı 75 gün acemilik yaptım eger tank söförü isen süper hele bide leocuysan süpersin dogu görevi yasak onlara
Toplam Hit: 2415 Toplam Mesaj: 14