folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 89 Pc Var Net Cafemde Sizce Hangi Programla Neler Yapılabilir?Düşünelim.Tartışalım. Uygulama Yapalım

89 Pc Var Net Cafemde Sizce Hangi Programla Neler Yapılabilir?Düşünelim.Tartışalım. Uygulama Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    Kardeşim ben tek başıma 4096 Kbps Adsl kullanıyorum yine de yetmiyo bazı şeylere....

Sen 91 Makineyi aynı moda kursan bi işe yaramaz. O dediğini Kasım 2003'te 34 adet P4/Xp makineyle denemiştim. 34 Makineye 2003 yılında 512 veriyodum.. Ve taktik işe yaramadı. Hackerboyz'un o zamanki tayfası şahittir bu olaya.

Ddos ta başrol bandwith indir.

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o baglantiyla hicbise yapilmaz, ddos fln ohooo, benim burdan tek makinadan yaptiim DDOS la senin ordan 89 + 3 makinadan yaptiin DDOS ayni olur ( Malum net baglantisi )hocam local olaylara yonlen, ne biliyim zip sifrelerini kir, md5 e brute cak... baska da benim aklima bise gelmiyo, yada arkadaslarini topla sabaha kadar LAN dan oyun oynayin... Olmadi tbt muridlerini cagir, ( hangi sehirdesin bilmem ama, bu saka zaten ) Geliriz takiliriz bi gece, sabaha kadar oyun oynariz, computerwolf dayanamaz o/c yapmaya kalkar fln aksiyon olur .P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    hacılar nasıl oluyoda 89 pc aynı işlem için aynı anda kastırıyox a.q millet söölüyo ööle yap bööle yap atraksyon a.q hep yöntemi sööleyin la:D
    war benimde planlarım

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    amele_2 wordlistleri bolup ayri makinalarda kirmaya calismak belki zaman acisindan kazanc olabilir diye dusunuyorum

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    şimdi xlan ben ööle demiyom mesela takedown filminde mitnick yapıyoduya hepsini bişi için kastırıyodu
    o tarz bişi bi ara linuxta oluyo diye okumuştum 2-3-4 kasa tek pc gibi kullanılıyodu bunun gibi i olay warmı [ki wardır] warsa nasıl oluyo?
    hani la bizim local ciler hani compü hani niksiz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    hattın az gelir hoca.uydudan felan baglantı al bence..
Toplam Hit: 4654 Toplam Mesaj: 17