89/4 Askere Gidicek Varmı
-
iyide benim tecilim yokki :D
-----------------------------Direk alırlar.. Bende DK yaptım askerliğimi.. Şubeye gittim muayene için sağlık ocağına gönderdiler ordan 6 fotograf istediler. 1 hafta yerli şubeden fax bekledik. Fax geldi 3 günde silüs için bekledim. silüsü almaya gittim.. 3 gün yol verdiler 15 lira tren parası verdiler. Doğruca sivas :D
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Direk alırlar.. Bende DK yaptım askerliğimi.. Şubeye gittim muayene için sağlık ocağına gönderdiler ordan 6 fotograf istediler. 1 hafta yerli şubeden fax bekledik. Fax geldi 3 günde silüs için bekledim. silüsü almaya gittim.. 3 gün yol verdiler 15 lira tren parası verdiler. Doğruca sivas :D
-----------------------------bana 8 lira verdiler :)
-
vay tertipler :D aralıkta ben de askerim. meb maaşımı yatırdı sonra geri istedi :) 1 aralıkta otobüs biletim var 2 aralıkta samsunda teslim olacam. Hayırlısı. Şimdi en çok koyan saç tıraşı meselesi tıraş olup mu gitsek olmayıp mı gitsek ne diyorsunuz hacı :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------bana 8 lira verdiler :)
şimdi sen ordunun malımısın ozaman alper ? -
az öönce aradım adamlar daşak geçio :D diyor yarın :D
yarın arıcam dicek gene yarın :D
-
Neyseki askere gitmeme daha var... Allah kolaylık versin sizlere arkadaşlar...
-
aralıkta bizde askeriz vaybee gidip geliriz yapan arkadaşlar 2 dil biliyorum yurt dışı vatandaşlıgı oldugunu söylese barış gücüne girme şansım varmı.
-
20 sinden sonra gidin.23 ü gibi. anca silüsü alırsınız
-
Rıdo askerligin çok :D
Usta Birligin Siirt OLmuş Hadi Bakalım hayırlısı
Şafak 89 bitti sayılır . 89/1 Kral Tertip
yaşımda gitseydim keşke
en azından sen yine yaşında gidiyorsun zorluk çekmezsin
-
be_cool bunu yazdı:
aralıkta bizde askeriz vaybee gidip geliriz yapan arkadaşlar 2 dil biliyorum yurt dışı vatandaşlıgı oldugunu söylese barış gücüne girme şansım varmı.
Git sokarlar seni bi güce falan,artık gece bulaşıkçıları gücü mü yoksa saksı nöbeti mi o bilinmez: )en son gördüğüm yüksek inşaat mühendisi kar üstünde bölük bulaşıklarını yıkama gücündeydi: ))