8Mbıt Ten 1Mbıt E Gecis
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
beyler tahütü olanlar yapmasın sakın 8 mb e kadar olanların %99 tahütü vardır yoksa 200 liralık faturayı görürseniz şaşırmayın
-----------------------------Aga bizimde taahhüt var fakat değiştirmeyi düşünüyoruz nasıl 200 tl geliyorki ?
1mb sınırsızdan 8mb kadar olan tarifeye geçicez
200 tl :|
-
FireX bunu yazdı:
Düşüşler yanılmıyorsam 20 sinden önce yapılmıyor. Şu ana kadar kimsenin ayın başında düştüğünü görmedim. Bir arkadaş 15-20 tarihleri arasında genel sayım ve işlemlerin yapıldığını foruma yazmıştı. Bu gerçekse artık güzel bir download listesi hazırlayıp abanacağız. 15-20 sinden sonra da neti nadasa bırakacağız :)
-----------------------------evet hocam ayın 15-20 sinde kesme-kapama işlemi yapıolar.
-
bu gün beni aradılar ttnet işyerim paketine geçmek istiyormusunuz falan dediler bende kabul ettim 2-3 gün içinde iş yerim paketine geçeceksiniz dediler tamam dedim kapattım iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum :|
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Ev&İş ikiside düşmedi gerçi bana 8 gelmiyordu zaten birine 2 birine 4 geliyor onla alakalı olabilir.. Ne uyuz oluyodum 1mb/sn download yapanlara sürünün şimdi :)
-----------------------------onla alakası yok hocam bana 3 mbit veriyordu 512 ye döndü
-
real_agabey bunu yazdı:
http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/2010/dsltarifeler.pdf
Beyler bence inceleyin az daha sabredin.Sakın tarife değişikliği yapmayın.
Yeni tarifede 15 GB 25 GB ye çıkacak.
Hız 512 ye değilde 1mbit e düşecek.
Bence 4TL ek ücret için gayet mantıklı.
-----------------------------25 zaten o hızda benim 1 günlük bile değil bir oturumluk verim olur. :)